Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε τη Βάσω Κολλιδά στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Δείτε τη Βάσω Κολλιδά στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Βάσω Κολλιδά διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Το μοντέλο – παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στην προετοιμασία του παιδικού δωματίου ενώ αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής.

«Έχω σκεφτεί ακριβώς πώς θα είναι το δωμάτιο, το έχω σχεδιάσει, αλλά θα αρχίσω να το ετοιμάζω το Σεπτέμβριο, μόλις επιστρέψουμε από τις καλοκαιρινές διακοπές», λέει η Βάσω Κολλιδά στο περιοδικό People.

Όσο για τις αλλαγές που έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται στο σώμα της;

«Βρίσκομαι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης μου και μέχρι τώρα έχω βάλει πέντε κιλά. Γενικά, μου αρέσει να ελέγχω κάποια πράγματα και δεν θέλω να ξεφύγω. Θα πάρω κιλά, αλλά όσο μπορώ θέλω να προσέχω τι τρώω, γιατί έχω άγχος για το πώς θα επανέλθω μετά. Παρατηρώ πώς αλλάζει το σώμα μου και δεν σου κρύβω ότι μου κακοφαίνεται, γιατί ήμουν πάντα πολύ αδύνατη. Τώρα δεν χωράω στα τζιν μου, γιατί ήταν όλα πολύ στενά, οπότε φοράω άνετα φορέματα. Όμως προσέχω τη διατροφή μου και βάζω τις κρέμες μου, γιατί θέλω να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Κάποιες φορές σκέφτομαι πως έχω το άλλοθι αυτή την περίοδο να φάω κάτι παραπάνω, αλλά είναι λάθος αυτό. Όλα είναι μέσα στο μυαλό και μπορούμε να τα ελέγχουμε» επισημαίνει.

Δείτε τη Βάσω Κολλιδά και τον σύντροφός της, Γιάννη Εμμανουηλίδη, σε πρόσφατη βόλτα τους στη Βάρκιζα:

v1

v2

v3

v4

Σχετικά άρθρα