Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτός είναι ο φαρσέρ που έριξε μπουνιά στον Μπραντ Πιτ

Αυτός είναι ο φαρσέρ που έριξε μπουνιά στον Μπραντ Πιτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ουκρανός φαρσέρ που έριξε μπουνιά στο πρόσωπο του Μπραντ Πιτ, πριν από την πρεμιέρα της ταινίας Maleficent, έχει κατηγορηθεί για επίθεση και κακοποίηση.

Ο Βιτάλι Σεντιούκ, ο 25χρονος δημοσιογράφος της ουκρανικής τηλεόρασης που έχει γίνει διάσημος για τις κακόγουστες φάρσες του εναντίον διασημοτήτων θα βρεθεί αντιμέτωπος με τέσσερις κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και «παρέμβαση σε καλλιτεχνικό γεγονός», είπε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Λος Άντζελες, Ρομπ Ουίλσον.

Ο Σεντιούκ πήδηξε ένα φράχτη για να βρεθεί στο κόκκινο χαλί όπου εκείνη την ώρα ο Μπραντ Πιτ και η σύντροφός του, Αντζελίνα Τζολί, υπέγραφαν αυτόγραφα. Ο νεαρός χτύπησε τον ηθοποιό στο πρόσωπο και συνελήφθη αμέσως.

Ο Πιτ δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μάλιστα συνέχισε να υπογράφει αυτόγραφα στους θαυμαστές του.

Σύμφωνα με τον Ουίλσον, η εισαγγελία θα ζητήσουν να εκδοθούν επίσης περιοριστικά μέτρα που θα απαγορεύουν στον δημοσιογράφο να πλησιάζει σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

831

  • Οι ποινές του Βιτάλι Σεντιούκ

Είκοσι ημέρες κοινωφελούς εργασίας και απαγόρευση να πλησιάσει σε ακτίνα 500 μέτρων τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί επέβαλε το δικαστήριο του Λος Άντζελες στον Ουκρανό φαρσέρ.

Το δικαστήριο του απαγόρευσε επίσης να πλησιάσει σε οποιαδήποτε καλλιτεχνική εκδήλωση.

Ακόμα, θα πρέπει να ολοκληρώσει 52 συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης, ενώ αναμένεται να βρεθεί και πάλι ενώπιον του δικαστηρίου στις 8 Ιουλίου.

Δείτε το βίντεο από την επίθεση:

  • Τα ευτράπελα του Βιτάλι Σεντιούκ

Πρόσφατα, προσπάθησε να μπει κάτω από το φόρεμα της ηθοποιού Αμέρικα Φεράρα ενώ εκείνη πόζαρε για τους φωτορεπόρτερ στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.

forema

Εισέβαλε στη σκηνή την ώρα που η τραγουδίστρια Αντέλ παραλάμβανε το βραβείο Γκράμι.

art-adel

Φίλησε τον Γουίλ Σμιθ, για να δεχτεί αμέσως ένα χαστούκι από τον ηθοποιό, στην πρεμιέρα μιας ταινίας στη Μόσχα.

sm

Δείτε βίντεο με όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα ο Ουκρανός φαρσέρ:

Σχετικά άρθρα