Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα 45 της η Κοκκίνου τολμάει την πιο καυτή φωτογράφισή της (φωτο)

Στα 45 της η Κοκκίνου τολμάει την πιο καυτή φωτογράφισή της (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έλλη Κοκκίνου, Φωτογραφίες,

Δεν διστάζει να παραδεχτεί και δημόσια την ηλικία της, είναι 45, αλλά και να τολμήσει μία καυτή φωτογράφιση. Η Έλλη Κοκκίνου ποζάροντας μόνο με ένα λευκό πουκάμισο ανοικτό και να φαίνεται το σουτιέν της, είναι στα καλύτερά της και αυτό αποτυπώθηκε στις σελίδες του Hello. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο πώς είναι να ζει εδώ και μήνες σε απόσταση από τον αγαπημένο της Γιώργο Μπόγρη, αλλά και στις δύσκολες περιόδους που πέρασε, όταν δεν της άρεσε το σώμα της, και πάλευε με τις αυξομειώσεις των κιλών της.

«Δεν ξέρω αν έφτασα να σκέφτομαι τη ματαιοδοξία, αλλά θέλω να είμαι καλά και να και να νιώθω καλά με τον εαυτό μου και αυτό είναι υποκειμενικό. Για να πω, λοιπόν, ότι είμαι σε καλά επίπεδα, το παλεύω. Μέχρι την άνοιξη θα το έχω πετύχει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η πιο μεγαλύτερη δυσκολία που έχεις περάσει με το σώμα σου;

«Η χρήση κορτιζόνης με δυσκόλεψε πολύ, γιατί πρέπει να περάσει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να αποβληθεί από τον οργανισμό. Μου έχει συμβεί 2-3 φορές στο παρελθόν».

Το ότι ζείτε μακριά με τον Γιώργο Μπόγρη σε έχει μπλοκάρει;

«Είναι λογικό, αφού δε ζεις την καθημερινότητα με τον άλλον. Μπαίνεις σε μια θέση που δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει αύριο. Είμαι προσγειωμένη και ουδέτερη. Ο Γιώργος έφυγε για το καλό του, και εγώ είμαι μαζί του σε αυτό. Ό,τι είναι καλό για την εξέλιξή του, θα τον σπρώξω να το κάνει. Όπως εγώ έχω προτεραιότητα το παιδί μου, εκείνος έχει τη δουλειά του σε αυτή τη φάση, γιατί τώρα χτίζει την καριέρα του».

elli

elli kok

Σχετικά άρθρα