Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελληνίδα “τούμπανο” θέλει να “το κάνει” με διάσημη γυναίκα (φωτο)

Ελληνίδα “τούμπανο” θέλει να “το κάνει”  με διάσημη γυναίκα  (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πρόκειται για ένα από τα πιο καυτά μοντέλα της ελληνικής showbiz και για μία κοπέλα που όταν βγαίνει στην παραλία, προκαλεί λιποθυμίες και εκτόξευση της θερμοκρασίας.

Κάποιος θα έλεγε ότι είναι ο ορισμός του τούμπανου, καθώς το κορμί της είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό. Ο λόγος για τη Βάσω Βιλέγκας, η οποία έχει αποκαλύψει πως υπάρχει μία γυναίκα για την οποία τρελαίνεται και είναι πρόθυμη να κάνει τα πάντα μαζί της! Διαβάστε την πιο πιπεράτη φαντασίωσή της …

“Τρελαίνομαι γι΄ αυτή τη γυναίκα, την Ατζελίνα Τζολί. Θα έκανα τα πάντα μαζί της. Η αγαπημένη μου ταινία είναι η Απόλυτη αμαρτία με την Τζολί και τον Αντόνιο Μπαντέρας. Όποιος την έχει δει καταλαβαίνει”, έχει πει το μοντέλο που γεννήθηκε στη Βενεζουέλα, αλλά μεγάλωσε από 2 ετών στη χώρα μας.

Το πανέμορφο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το «Next Top Model» και στη συνέχεια απολαύσαμε στον διαγωνισμό «Playmate»… και που πρωταγωνίστησε στο Video clip του Νίκου Οικονομόπουλου.

Γεννήθηκε στη Βενεζουέλα, όπου έζησε εκεί μέχρι τα τρία της χρόνια.

Από πολύ μικρή ξεκίνησε να ασχολείται με τον χορό, στον οποίο αποδείχτηκε πως διαθέτει ταλέντο, αφού της έχουν γίνει προτάσεις από μεγάλες σχολές στην Ισπανία να διδάξει λάτιν, αλλά δεν το σκέφτεται ακόμη.

Η Βάσω λοιπόν, έχει τατουάζ .. και το έπιασε το μάτι μας, και μπορείτε να το διαπιστώσετε κι εσείς εάν δείτε προσεκτικά.

Μπράβο ρε Βάσω.. τα κατάφερες να μας τρέλανες.

Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες:

vilegkas 2

vaso

vilegkas 3

Σχετικά άρθρα