Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτό το ελληνικό νησί αγόρασε ο Τζόνι Ντεπ (φωτογραφίες)

Αυτό το ελληνικό νησί αγόρασε ο Τζόνι Ντεπ (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δωδεκάνησα, Τζόνι Ντεπ, Φωτογραφίες,

Σε πόλο έλξης των διασημοτήτων του Χόλιγουντ έχει μετατραπεί η Ελλάδα, αφού πολλοί είναι οι σταρ που θέλουν να αποκτήσουν μία μεγάλη έκταση ή το δικό τους νησί στα καταγάλανα νερά των ελληνικών θαλασσών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο Τζονι Ντεπ μόλις αγόρασε το νησί Στρογγυλή στα Δωδεκάνησα, ανάμεσα στο Μαράθι και την Πάτμο. Σύμφωνα με όσα είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Στίβεν Τέιλορ, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd στο Λονδίνο, ο Τζόνι Ντεπ κατέβαλε 4,2 εκ. ευρώ για να αποκτήσει το νησί και θα έρθει στην Ελλάδα τέλη Ιουλίου για να το δει από κοντά.

Η είδηση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει δημοσιεύματα του ξένου τύπου ότι αναμένονται σαρωτικές πωλήσεις ιδιωτικών ελληνικών νησιών τα επόμενα χρόνια.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει 4.200.000 ευρώ για να αποκτήσει το νησί που έχει έκταση 54 στρέμματα και είναι μη ανεπτυγμένο και ακατοίκητο. Ο Τζόνι Ντεπ την περίοδο αυτή βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Μάλιστα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο εκπρόσωπος της ίδιας εταιρείας επιβεβαιώνει ότι το ζεύγος Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ που έχει ήδη αγοράσει το νησάκι «Gaia Sogia» (μάλλον εννοεί την νησίδα Σοφία στο Ιόνιο Πέλαγος).

nhsi 1

nhsi 3

nhsi

Σχετικά άρθρα