Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Σεμίραμις Παπανικολοπούλου
Αστρολογική Πολιτική Κοινωνική Σύμβουλος

Πολιτική Αστρολογία: Η έκλειψη Ηλίου ρίχνει τουρκικές «βόμβες»

Πολιτική Αστρολογία: Η έκλειψη Ηλίου ρίχνει τουρκικές «βόμβες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άστρα, Αστρολογικές Προβλέψεις, Ζώδια, Πολιτική Αστρολογία, Σεμίραμις Παπανικολοπούλου,

Η ηλιακή έκλειψη που άρχισε Σάββατο βράδυ στις 10.14 και συνεχίστηκε μέχρι και τις 21 Ιουνίου, στο Θερινό Ηλιοστάσιο, ρίχνει «βόμβες» στα σύνορα της Ελλάδας με τον Έβρο, ενώ το Αιγαίο είναι στο επίκεντρο των εντάσεων και η σχέση της χώρας μας με την Τουρκία χτυπάει κόκκινο.

Με το αστρολογικό φαινόμενο να αφήνει το «αποτύπωμά» του για τα επόμενα πέντε χρόνια, η έκλειψη του ηλίου διαδραματίζεται με φόντο το διπλό, φυσικό ζώδιο του αέρα που είναι οι Δίδυμοι, οι οποίοι επηρεάζουν το ζώδιο του Καρκίνου.

Η χώρα μας, που έχει περάσει τόσα, «βολοδέρνεται» ανάμεσα στην εγκληματικότητα, που αποκτά επικίνδυνες διαστάσεις, τα ζητήματα εθνικής ασφάλειας, που σχετίζονται με τις ροές των μεταναστών και τα «ασκέρια» του «σουλτάνου» Ερντογάν.

Ακραία φυσικά φαινόμενα θα πλήξουν και την Ελλάδα.

Η έκλειψη, που διέπεται από τον Ερμή, στέκεται πάνω από τις ΑΟΖ, που αποτελούν «πεδίο» εντάσεων, αλλά και πάνω από την Κρήτη, τη Ρόδο και το Καστελόριζο, με το τελευταίο να αποτελεί ζώνη έντασης με τους γείτονες.

Όπως είχε πει και ο τεράστιος Ελύτης «Βαπόρι στολισμένο βγαίνει στα βουνά, κι αρχίζει τις μανούβρες «βίρα μάινα»!

Είναι από μαύρη πέτρα κι είναι απ’ όνειρο κι έχει λοστρόμο αθώο ναύτη πονηρό».

Θάλασσα και Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν κομμάτια του εκρηκτικού παζλ.

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή έχουν αντίκτυπο στο επίπεδο των γεωπολιτικών συμφερόντων και στη χώρα μας.

Η Τουρκία θα «τσακιστεί» από ισχυρότατο σεισμό, ενώ ο Εγκέλαδος θα χτυπήσει και στην άλλη άκρη του κόσμου, με τις πολιτείες της Νέας Υόρκης και της Καλιφόρνιας να νιώθουν την οργή των Ρίχτερ.

Η Αμερική, που έχει χτυπηθεί αλύπητα από τον εφιάλτη της πανδημίας, θα δει τις δύο ακτές της, ανατολική και δυτική, να κλονίζονται!

Κατά τη διάρκεια της έκλειψης ο ψυχοπομπός Ερμής είναι σε ανάδρομη φορά.

Το ίδιο συμβαίνει στον Πλούτωνα, στον Κρόνο, στον Δία, στην Αφροδίτη, αλλά και στον νότιο και τον βόρειο δεσμό της Σελήνης.

Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και ο αστεροειδής Αθηνά για να κάνει ακόμη πιο σπάνιο το αστρολογικό φαινόμενο.

Ο ψυχοπομπός Ερμής «εισβάλλει» στα μέσα ενημέρωσης και προκαλεί ανακατατάξεις, ενώ ο Άρης είναι προάγγελος σημαντικών γεγονότων που σχετίζονται με έκλειψη.

Ο Άρης, που απέχει περίπου τέσσερις βαθμούς από τον ισχυρό Ήλιο, προκαλεί πολέμους, φυλετικές εξεγέρσεις και δολοφονίες ηγετών.

Η έκλειψη επίσης σηματοδοτεί την έναρξη της εποχής του Υδροχόου, που φέρνει κοσμοϊστορικές αλλαγές στον πλανήτη τόσο στην τεχνολογία όσο και στην ιατρική.

Τυφώνες, τσουνάμι και φαινόμενα στη Αφρική, που θυμίζουν τις πληγές του Φαραώ, βάζουν τον πλανήτη σε άγριες περιπέτειες, που παλεύει για την επιβίωσή του.

Σχετικά άρθρα