Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Σεμίραμις Παπανικολοπούλου
Αστρολογική Πολιτική Κοινωνική Σύμβουλος

Διακοπές και… απιστία – Δείτε ποια ζώδια είναι τα πιο… παιχνιδιάρικα

Διακοπές και… απιστία – Δείτε ποια ζώδια είναι τα πιο… παιχνιδιάρικα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απιστία, Άστρα, Αστρολογία, Αστρολογικές Προβλέψεις, Διακοπές, Έρωτας, Ζώδια, Καλοκαίρι, Σεμίραμις Παπανικολοπούλου,

Αγαπημένoι μου φίλοι και φίλες είμαστε πια στην καρδιά του καλοκαιριού.

Και όπως όλοι ξέρουμε το καλοκαίρι είναι κάτι σαν απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα του γάμου, της σχέσης αλλά και εισαγωγή σε μια νέα γνωριμία σε έναν νέο της έρωτα σε ένα νέο πάθος σε μια καινούργια περιπέτεια που όμως σε όλα αυτά θα είστε εσείς πρωταγωνιστές.

Γι’ αυτό άλλωστε συνήθως το καλοκαίρι γίνονται περισσότεροι χωρισμοί , τα περισσότερα διαζύγια.

Πολλές φορές παρασυρόμαστε όλοι σε μικροαμαρτίες , σε μικρά λάθη θέλοντας και μη αλλά δυστυχώς ότι και αν κάνουμε θα είναι κάτι όχι απαραίτητα που το θέλουμε αλλά που σίγουρα το ξέρουμε καλύτερα απ’ όλους.

Αντιμετωπίζουμε έναν νέο αιώνα (τον 21ο) και μια χρονιά (Υδροχόος).

Έτσι χρειαζόμαστε να ακονίζουμε τις αντιλήψεις του εαυτού μας και του περιβάλλοντος μας με τους ανθρώπους που βρίσκονται μέσα του έτσι ώστε να μπορούμε να πάρουμε πλεονεκτήματα του περιβάλλοντός- μαζί και φυσικού και διανοητικού, εσωτερικού και εξωτερικού.

Πολλές φορές παρασυρόμαστε όλοι σε μικροαμαρτίες, σε μικρά λάθη θέλοντας και μη αλλά δυστυχώς ότι και αν κάνουμε θα είναι κάτι όχι απαραίτητα που το θέλουμε αλλά που σίγουρα το ξέρουμε καλύτερα απ’ όλους.

Η ατμόσφαιρα , το περιβάλλον, η θάλασσα, τα πρόσωπα και γενικότερα όλοι αυτή η καλοκαιρινή διασκέδαση δίνει μια νότα, ένα χρώμα στις στιγμές που ζούμε κάνοντάς μας να θέλουμε περισσότερα. Κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια νέα πρόκληση, στο άγνωστο, στο μυστηριώδες.

Όλοι όμως το αντιμετωπίζουμε η ίσως καλύτερα το εξερευνούμε.

Μέσα στο καλοκαίρι οι άνθρωποι γνωρίζουν νέος ανθρώπους κάνουν νέες γνωριμίες, ανακαλύπτουν νέους χαρακτήρες και αυτό ουσιαστικά είναι που τους προσελκύει. Το καλό είναι ότι όλοι περνάμε καλά και κανένας δεν κοιτάει το παρόν και κυρίως το μέλλον.

Είναι ο χρόνος που όταν νιώθουμε χαρούμενοι , ικανοποιημένοι και παραγωγικά διανοούμενοι , ξεκολλάμε από παλιές ιδέες και συνήθειες.

Με μια τέτοια πράξη όλοι μας μπορούμε να προσπαθήσουμε για μια πιο απολαύσιμη και μη αγχώδης ζωή. Με την είσοδο του Πλούτωνα στον Τοξότη και του Ουρανού στον Ιχθύ οι άνθρωποι φυσικά θα θέλουν περισσότερη θετική ανταπόκριση , όχι μόνο να δώσουν αλλά και να τη λάβουν από το περιβάλλον στο οποίο ανήκουν.

Θα είναι φυσικό να εύχονται για περισσότερη ενότητα και για μια συνείδηση που θα ανεβάσει την προσωπική ζωή.

Εάν γνωρίζεις αρνητικά, «κακά» πράγματα τα οποία θα συμβούν στα άτομα του περιβάλλοντός σου τότε, είσαι στο δρόμο για να ομαλοποιείς σχέσεις.

Μπορείς να αλλάξεις την συμπεριφορά σου γιατί θα έχεις κάτι συγκεκριμένο πίσω σου να αποσυρθείς.

Μερικές φορές βρισκόμαστε σε καταστάσεις που είμαστε αρνητικοί για την συμπεριφορά των άλλων απέναντί μας. Μπορείς να ξεχωρίσεις αυτές τις συμπεριφορές με το να διαβάζεις και να καταλαβαίνεις το προφίλ αντιμετωπίζοντας το υψηλόβαθμο διάβασμα ενός χαρακτήρα. Έτσι λοιπόν κανείς δε θα ενδιαφερθεί ούτε για τα αισθήματα ούτε για τις καταστάσεις η τι συνέπειες που μπορεί να έχουν αυτές οι διακοπές όταν κάποιος είναι παντρεμένος όταν υπάρχει σχέση απλή η σοβαρή η ακόμα και ένας ισχυρός, καυτός έρωτας.

Σε αυτές τις καταστάσεις η αστρολογία μπορεί και κάνει τη ζωή μας καλύτερη. Μέσα από τη μελέτη ενός αστρολογικού χάρτη οποίος αντικατοπτρίζει το παρελθόν το παρόν και το μέλλον στο 70% και ετσι μπορείτε να διορθώσετε η να προλάβετε αυτά τα οποία μπορούν να δημιουργηθούν από τις καλοκαιρινές σας πράξεις και αναλόγως να δράσετε. Να θυμάστε κάτι όμως η αστρολογία σας δίνει λύσεις, σας δίνει στοιχεία τα οποία εσείς και μόνοι σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατάλληλα για να οδηγηθείτε στο σωστό δρόμο η και στη λύση του προβλήματος.

Καλό θα ήταν εάν έτυχε και έχετε κάνει ήδη τα λάθη που προαναφέραμε είτε απλά ήταν μέτρια είτε αρκετά σοβαρά, δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου αλλά αντιθέτως να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε με ψυχραιμία.

Επίσης το να συμβουλευτείτε έναν αστρολόγο , που να είναι εξειδικευμένος με την αστρολογία και όχι κάποιον που υποτίθεται ότι είναι τότε μπορείτε να προλάβετε και να διορθώσετε κάπως τα πράγματα ή έστω να βρεθείτε σε μία καλύτερη κατάσταση.

Τότε θα είναι πιο εύκολο για εσένα να αλλάξεις τη σκέψη σου και την συμπεριφορά σου καθώς διαβάζεις για αυτά τα συμβολικά σημάδια που έρχονται από τους άλλους ανθρώπους, αδιαφορώντας για τις συνέπειες συναναστροφής μαζί τους.

Τότε αυτό το εννοούμενο «κακό χαρακτήρα» που υποτίθεται ότι προβάλεις , δεν θα είναι και τόσο κακός πια. Για την ακρίβεια , δεν θα σε οδηγήσει στην αρνητικότητα και την κατάθλιψη , που μπορεί να σε αφήσει ανοιχτεί σε οποιαδήποτε αρρώστια – είτε αυτή είναι διανοητική , φυσική ή και τα δύο.

Αν αποτύχεις σε αυτήν την αλλαγή και δεν συμπεριφέρεσαι με αυτοπεποίθηση μπροστά σε αυτές τις περιβαλλοντικές επιδράσεις αλλά και τις κοινωνικές , θα μειώσεις την κυριαρχική δονητική σου ταχύτητα. Όταν αυτό συμβαίνει , αφήνεις τον εαυτό σου ανοιχτό ώστε να προσελκύσει αρνητικές καταστάσεις όπως φυσικές αρρώστιες , διανοούμενο στρες και πίεση. , το οποίο εάν συνεχιστεί , μπορεί να προκαλέσει χρόνιες αρρώστιες ή διανοούμενους νευρικούς κλονισμούς.

Με το να εκτιμάς τους άλλους διαβάζοντας το προφίλ τους, θα κάνεις πολύ δρόμο μέσα από το να εμποδίζεις συμπεριφορές σαν και αυτές στο περιβάλλον σου. Οι σχέσεις σου με τους ανθρώπους με τους οποίους έχεις αναμιχθεί θα αποδειχθούν αξιοσημείωτες.

Όταν γνωρίσεις κάποιον που δεν είναι και τόσο καλός άνθρωπος , αντί να νευριάσεις με τα λόγια του ή τις πράξεις του που μπορεί να οδηγήσει σε έχθρα ανάμεσα σε εσάς, διάβασε το περίγραμμά του για να πάρεις ένα στοιχείο που θα σε οδηγήσει στην διαμόρφωση του χαρακτήρα του.

Με το να τα κάνεις αυτά ,η θέρμη (έχθρα ) θα χαθεί και η διάθεσή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Αυτό δεν είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθεί, αν μπορείς να διαβάσεις ενός ανθρώπου τα περιγράμματα. Αυτό θα σου δώσει μια βαθύτερη κατανόηση της διάθεσής του και τι τον κάνει «τικ». Όταν καταλάβουμε τον σύντροφο άντρα μας , δεν ικανοποιούμαστε με τσακωμούς και αγριότητες και καυγάδες γιατί μας τείνουν να μας εκνευρίσει μέχρι να δούμε κόκκινο.

Όταν τα σοκ και οι εκπλήξεις έρχονται στις ζωές μας εμείς μπορούμε να προσποιηθούμε ότι αυτή η εμπειρία είναι αναγκαία και από τις δύο πλευρές για να προοδεύουμε σε ένα υψηλό, ειρηνικό αεροπλάνο κατανόησης. Η γνώση του τι είναι το υψηλόβαθμο διάβασμα και πως μπορεί να γίνει αυτό μπορεί να είναι ένας από τους ψηλούς , βοηθητικούς λόφους για την προσωπική πρόοδο και αξιοποίηση.

Τα σοκ μερικές φορές βάζουν τελεία στις καθημερινές μας ζωές. Όσο μακριά όσο η προσωπική μας αξιοποίηση είναι ενδιαφέρουσα , για το πώς αντιδρούμε στα σοκ σετ κάτι που είναι δόνηση για α μελλοντικά γεγονότα. Όταν συμβαίνει αυτό μπορούμε να γυρίσουμε στο να διαβάζουμε τα προφίλ των άλλων σε ωθούμενοι στο να οδηγηθούμε σε μια καλύτερη κατανόηση στο από τι προκαλέθηκε αυτό από την αρχή.

Καταστάσεις σαν αυτές συχνά επιτυγχάνει ξαφνικές αλλαγές που έρχονται στις ζωές μας. Στα περισσότερα από αυτά τα παραδείγματα , άλλοι άνθρωποι ωθούνται.

Τέτοιες εποχές απαιτούν θετική σκέψη τροποποιημένη ως διανοούμενη πανοπλία αντί να πληγωθούν τα αισθήματά σου.

Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα , πολλές αλλαγές για εσένα και τους άλλους ανθρώπους. Αλλά τελικά θα μπορείς να αποκρούσεις επιθέσεις , καβγάδες και το να είναι ο στόχος των εκνευριστικών συναισθημάτων.

Ναι! Προσωπικά σοκ μπορούν να αποκρουστούν με το να διαβάζεις περιγράμματα. Γιατί? Επειδή με την πληροφορία του περιγράμματος είσαι έτοιμος / η να πάρεις θέση και να καθησυχάσεις το περιβάλλον και ίσως ικανός / η να προσφέρεις χέρι βοηθείας στο άλλο άτομο.

Μπορεί ακόμα να ανακαλύψεις ότι έχεις τη δύναμη σε ευγενικές προτάσεις οι οποίες μπορεί να δημιουργηθούν σε κάτι καινούργιο.

Αυτό θα ρυθμίσει τις διανοούμενες ενέργειές τους μακριά από τις οδυνηρές σκέψεις που έχουν σταλθεί από αρνητικά μονοπάτια.

Ένα από τα πιο πολύτιμα ταλέντα σου που μπορεί να ενθαρρύνεις είναι το να καταλαβαίνεις την αξία του άλλου ατόμου , κάτι που τον κάνει να φέρεται και να μιλά όπως οι ίδιοι.

Αν νευριάσεις με κάποιον το μόνο που κάνεις είναι να πληγώνεις τον εαυτό σου. Αλλά με το να διαβάζεις το περίγραμμά του , αρχίζεις να καταλαβαίνεις από που έρχεται.

Αυτό εδώ είναι μια καλή ιδέα να τσεκάρεις τις ιδέες σου τις σκέψεις τα συναισθήματα , τις πράξεις σου. Αυτή η προσπαθείς τσιμεντώνει μια θετική αύρα κυρίως σε δύο αποτελέσματα.

Δεν νευριάζεις , και τότε ο εξοργισμός του άλλου ατόμου ή οτιδήποτε άλλο, δεν συνεχίζει να εκδηλώνεται.

Δεν στεναχωριέσαι με οτιδήποτε και να πει, για αυτό και εσύ ταΐζεις αυτή τη φωτιά.

Αυτό είναι σημαντικό όταν σκέφτεσαι ότι δεν τελειώνουμε απλά έναν αιώνα αλλά εισερχόμαστε σε μία νέα ηλικία. Η συναισθηματική ορμητικότητα θα απαιτήσει την εγγραφή των ενεργειών που είναι χαρτογραφημένες από τον Δία ( πίστη και καλή θέληση) και τον Ουρανό ( έχοντας μια ποικιλία του πολύ παλιού με το κατακαινούργιο καινούργιο).

Η επιτυχία μας με μια τέτοια δραστηριότητα θα μας επιτρέψει να προσαρμοστούμε στην εκδήλωση του ενθουσιασμού και του ζητοκραυγάσματος ( Δίας) και η ορμή της νέας ηλικίας της αδερφότητας (Ουρανός) καθώς εισερχόμαστε μέσα στην Ηλικία του Υδροχόου.

Ο Δίας είναι στον οίκο στον Τοξότη και ο Ουρανός το ίδιο καθώς κυβερνά τον Υδροχόο. Καθώς αυτοί είναι αργοκίνητοι πλανήτες, θα παραμείνουν σε αυτά τα ζώδια για μερικό καιρό μέχρι να έρθουν.

Ενδιάμεσα σε αυτό το διάστημα ένας άνθρωπος μπορεί να ωφεληθεί από την κοινωνία του , την οικογένεια του, την θρησκεία του και τις κυβερνητικές του συνδέσεις προς το να καταλάβει και να καταγράψει τα στοιχεία του διαβάσματος του χαρακτήρα των σκέψεων , των συναισθημάτων και των πράξεων των ανθρώπων.

Η θετική σκέψη βασίζεται σε αυτήν την αστρολογική γνώση και της εξάσκησης από το άτομο που του δίνει μια καλή αρχή στο να λάμπει σε οποιοδήποτε γκρουπ καταστάσεων , αποδεικνύοντας την υγεία του και την ανάπτυξή του σε μια πιο χαρούμενη πόλη πρωτοεμφανιζόμενη.

Και αυτή η πόλη λέγεται απιστία.

Τώρα θα δούμε αυτές τις άπιστες πόλεις που είναι οι πλανήτες και που καθένας από αυτούς ανήκει σε να ζώδιο σε έναν άνθρωπο.

Δίπλα από το ζώδιο  η βαθμολογία στην κλίμακα από 1-10, με 10 τους πιο άπιστους.

Κριός (10)

Κριός εάν δεν προσέξει μπορεί να οδηγηθεί εάν είναι παντρεμένος , σε χωρισμό. Είναι γεννημένος για την απιστία , είναι της μιας νύχτας 1 night stand και βέβαια βαριέται τα λόγια και μπαίνει γρήγορα στο ψητό σε αυτό που τον συμφέρει.

Ταύρος (5)

Γενικότερα του Ταύρου του αρέσει το καλό φαγητό και το καλό σεξ. Λοιπόν εάν κάποιος θέλει να τον κερδίσει τότε καλό θα ήταν να τον φουσκώσει καλά και ακριβά και ότι πήρε από το φαγητό θα σας ανταμείψει με το καλύτερο σεξ. Εξάλλου είναι φιλήδονος αλλά αυτό θα το κάνετε τον άλλο μήνα γιατί αυτός ο μήνας δεν είναι και τόσο καλός. Βαριέται μέχρι και να απαιτήσει.

Δίδυμοι (8)

Οι Δίδυμοι θα είναι σε μέτριο επίπεδο όσο αφορά την απιστία τους. Αλλά για να μην ξενερώσει καλό θα ήταν να τον αφήσετε να δείξει τις δικές του ικανότητες στον να ρίχνει αυτόν ή αυτή που θέλει. Αρκεί εσείς μόνο να του δείξετε τις διανοητικές σας ικανότητες.

Καρκίνος  (7)

Ένας Καρκίνος εκτός από υπερευαίσθητος και ντροπαλός , ντροπή στην απιστία ουδεμία. Είναι πονηρός , δηλαδή είναι ικανός να δείχνει τον και καλά αθώο αλλά να σας κάνει να λιώνετε μαζί του. Το επίπεδο απιστίας του για αυτό το μήνα είναι και σε αυτόν μέτριο. Για να δω ποιος/ποια θα του το «ανεβάσει»?

Λέων (9)

«Βάλε το κόκκινο φουστάνι εκείνο που σε κάνει να νιώθεις πυρκαγιά..» Η απιστία στους άντρες Λέοντες , θα τους κάνετε να καούν και μετά μόλις έχουν ανάψει για τα καλά να του το φέρετε όσο πιο αργά γίνεται. Είναι στην καλύτερη φάση τους.

Παρθένος (8)

Είναι σιγανά ποταμάκια. Αυτά να φοβάστε. Και να θυμάστε για έναν Παρθένο η βαθμολογία αυτή είναι ουσιαστικά το άριστα. Άρα εσείς ξέρετε βουρ! Μην τους δίνετε όμως και πολύ αέρα γιατί έτσι κι αλλιώς το προβάδισμα θέλουν και όλα τα υπόλοιπα τα κανονίζουν μόνοι τους. Γίνονται αν θέλουν…

Ζυγός (8)

Είναι άτομα οι Ζυγοί που φλερτάρουν συνέχεια. Είναι ικανοί όχι για 1 night stand , αλλά 101 night stand. Είναι δραστήριοι τύποι , ακράτητοι αλλά στα δύσκολά γίνονται πραγματικά «ακράτητοι». Αυτό συμβαίνει γιατί η ζωή του είναι μία τραμπάλα πότε γέρνει από τη μία πότε από την άλλη.

Σκορπιός (10)

«Δως μου , δως μου , δως μου το κορμί σου θέλω , θέλω , να είμαι ο εραστής σου» Αυτά θα σας τραγουδάει ένας Σκορπιός και φυσικά από την αρχή θα σας δείξει το πόσο σας θέλει γιατί είναι στα «ψηλά» του αυτήν την περίοδο. Κάντε του τα δικά σας μαγικά κόλπα και αρχίστε μετατρέποντας το χώμα σε πέτρα….

Τοξότης (8)

Ο Τοξότης είναι και το άτομο το οποίο έτσι και αλλιώς είναι γεννημένο για την απιστία. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει σταθερός γιατί κάθε τι καινούργιο θέλει να το ανακαλύπτει και αυτό είναι που τον ανάβει. Θέλει δηλαδή να τα δοκιμάζει όλα. Είναι «κέρνα με κι άλλο φαρμάκι « για τα άτομα που κάνουν σχέση μαζί του.

Αιγόκερως (6)

Εντάξει για τους Αιγόκερους τώρα μην τους φοβάστε και πολύ δεν είναι οι μέρες τους για απιστία. Εξάλλου του Αιγόκερου δεν του αρέσουν και πολύ οι καυγάδες , τους βαριέται παρόλο που αυτός τους δημιουργεί, για αυτό είπε να κάνει ένα brake , να ηρεμήσει λίγο και να πάρει δυνάμεις για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα για τις μελλοντικές του απιστίες.

Υδροχόος (6)

Λόγω του πείσματος που έχουν απιστούν με το ξερό τους το κεφάλι και όχι με το σώμα. Που ουσιαστικά το καλύτερο είναι να απιστήσουν με το σώμα αλλά και πάλι είναι που δεν είναι από τη φύση τους και τραγικά άπιστοι , τα πράγματα για αυτήν την περίοδο είναι λίγο πεσμένα. Το τελευταίο είναι η απιστία που θα έπρεπε να περιμένετε από έναν Υδροχόο.

Ιχθύες (9)

Ο Ιχθύς είναι άτομο που φλερτάρει και σαλιαρίζει με το ΒΗΤΑ ενώ θα έπρεπε να ασχολείται με το γάμα. Είναι αρκετά υψηλά αυτήν την περίοδο , έχουν μεγάλη όρεξη και ορμή μέσα τους και τα θέλουν «όλα» δικά τους. Για αυτό είναι και πολύ επηρεπής στις εξωσυζηγικές τους καταστάσεις.

Σχετικά άρθρα