Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας δηλώνει έτοιμη για συνεργασία με τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Τραμπ – Η ίδια είπε ότι αναγνωρίζει τον Μαδούρο

Η αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας δηλώνει έτοιμη για συνεργασία με τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Τραμπ – Η ίδια είπε ότι αναγνωρίζει τον Μαδούρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μάρκο Ρούμπιο, Νικολάς Μαδούρο, Ντέλσι Ροντρίγκεζ, Ντόναλντ Τραμπ,

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο κ. Τραμπ δήλωσε ότι η Ντέλσι Ροντρίγκεζ, αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας, είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Αμερικανός πρόεδρος επισήμανε ότι ο Ρούμπιο είχε ήδη συνομιλία μαζί της.

Σύμφωνα με τον κ. Τραμπ, η Ροντρίγκεζ διεμήνυσε πως «θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί», αν και ο ίδιος πρόσθεσε πως η ίδια δεν έχει άλλη επιλογή.

Ντέλσι Ροντρίγκεζ: «Μοναδικός πρόεδρος της Βενεζουέλας ο Μαδούρο»

Η αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας, Ντέλσι Ροντρίγκεζ, προέβη σε δηλώσεις μέσω της κρατικής τηλεόρασης, τονίζοντας ότι ο Νικολάς Μαδούρο παραμένει ο μοναδικός πρόεδρος της χώρας.

Η τοποθέτηση αυτή έρχεται σε συνέχεια των προγενέστερων δηλώσεων του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η Ροντρίγκεζ ορκίστηκε ως η νέα ηγέτης της χώρας, μετά τη σύλληψη του Μαδούρο από τις αμερικανικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σχετικά άρθρα