Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ανδρουλάκης και Δούκας στον β’ γύρο – Οι δηλώσεις τους

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ανδρουλάκης και Δούκας στον β’ γύρο – Οι δηλώσεις τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Χάρης (Χρυσόστομος) Δούκας,

O Νίκος Ανδρουλάκης και ο Χάρης Δούκας θα αναμετρηθούν την επόμενη Κυριακή για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ανδρουλάκης εξασφάλισε την πρωτιά με ποσοστό 29,7% και ο κ. Δούκας κατέκτησε τη δεύτερη θέση με 21,4% έναντι 21,1% του Παύλου Γερουλάνου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και μας γέμισαν ελπίδα και δύναμη, θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου γιατί είχαμε μία προεκλογική εκστρατεία με πραγματικά πολιτικό πολιτισμό, με ήθος και σοβαρότητα, θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όσους με τίμησαν με τη σημερινή νίκη» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης στις δηλώσεις που έκανε έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

«Επτά ημέρες έμειναν μέχρι την επόμενη Κυριακή που είμαι σίγουρος ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμη πιο ενωμένο και ακόμα πιο ισχυρό, ακόμη πιο περήφανο» σημείωσε επίσης ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Είναι μία μεγάλη μέρα για το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταξη. Το μήνυμα της κάλπης είναι καθαρό , το 70% ζητά αλλαγή ηγεσίας, τόνισε ο Χάρης Δούκας στις πρώτες του δηλώσεις για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

«Σας καλώ όλους μαζί την Κυριακή να κάνουμε την μεγάλη υπέρβαση. Να αλλάξουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τη χώρα», πρόσθεσε ο κ. Δούκας.

Σχετικά άρθρα