Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Οι δηλώσεις των έξι υποψηφίων προέδρων πάνω από την κάλπη

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Οι δηλώσεις των έξι υποψηφίων προέδρων πάνω από την κάλπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννα Διαμαντοπούλου, Εκλογές, Κίνημα Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης, Νάντια Γιαννακοπούλου, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, Χάρης (Χρυσόστομος) Δούκας,

Προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και οι διεκδικητές της ηγεσίας, ελπίζοντας να πάρουν την Κυριακή 6/10 το εισιτήριο για την επόμενη Κυριακή, καθώς – όπως δείχνουν τα προγνωστικά – η μάχη για την αρχηγία αναμένεται να κριθεί σε δεύτερο γύρο.

Οι δηλώσεις τους:

Νίκος Ανδρουλάκης

«Πριν 2,5 χρόνια μου εμπιστευτήκατε τις τύχες του Κινήματος.

»Σήμερα νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ για τις μάχες που δώσαμε μαζί» δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης που ψήφισε στις εσωκομματικές κάλπες στο Κερατσίνι.

«Σε μόλις 2,5 χρόνια καταφέραμε να σπάσουμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού που συμπίεζαν το ΠΑΣΟΚ, να το κάνουμε πιο ισχυρό και να πετύχουμε σημαντικές νίκες, να ξαναβάλουμε την παράταξή μας στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων.

»Μαζί πετύχαμε όλα αυτά τα σημαντικά βήματα, μαζί μπορούμε να κάνουμε το άλμα απέναντι στη Ν.Δ.» πρόσθεσε.

Χάρης Δούκας

Κάλεσμα στους προοδευτικούς πολίτες να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε ο υποψήφιος για την προεδρία Χάρης Δούκας, σε δηλώσεις του αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων.

«Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον.

»Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τη χώρα» δήλωσε ο κ. Δούκας.

«Καλώ όλους τους δημοκράτες και τους προοδευτικούς πολίτες να ψηφίσουν.

»Ενώνουμε δυνάμεις, κερδίζουμε την ελπίδα» πρόσθεσε.

Παύλος Γερουλάνος

«Είναι μία πολύ σημαντική μέρα σήμερα για τη Δημοκρατία, για το κόμμα, για την παράταξη» δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο πλαίσιο των εσωκομματικών εκλογών.

«Οι μεγάλες ουρές μάς δίνουν μεγάλη δύναμη. Η μεγάλη συμμετοχή δίνει νομιμοποίηση στο νέο πρόεδρο, δίνει δύναμη στο ΠΑΣΟΚ. Ξεκινά μια διαδικασία για να προχωρήσουμε μπροστά και το ΠΑΣΟΚ να μπορεί να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις της χώρας» πρόσθεσε.

Άννα Διαμαντοπούλου

«Σήμερα πάμε όλοι στις κάλπες, όλοι οι φίλοι, τα μέλη οι δημοκρατικοί πολίτες για να θέσουμε τις βάσεις για το μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ» δήλωσε η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος, Άννα Διαμαντοπούλου, αφού άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα.

«Όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον, μία ισχυρή Ελλάδα, μία δίκαιη κοινωνία και ένα αποτελεσματικό κράτος. Πάμε κάλπες» πρόσθεσε.

Νάντια Γιαννακοπούλου

«Χιλιάδες πολίτες καλούνται σήμερα, μετά από τρεις μήνες διαλόγου και γιορτής της δημοκρατίας, να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους» δήλωσε η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος, Νάντια Γιαννακοπούλου, αφού άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα το Περιστέρι.

Η κ. Γιαννακοπούλου κάλεσε τους πολίτες «να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά και με βλέμμα στο μέλλον για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, για μια νέα δυναμική αρχή προκειμένου η χώρα να έχει στις 14 Οκτωβρίου ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση και στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ να είναι η επόμενη κυβέρνηση στη χώρα».

Μιχάλης Κατρίνης

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στον Πύργο Ηλείας.

«Είμαι πολύ αισιόδοξος, σε έναν αγώνα ελπιδοφόρο, σε έναν αγώνα που ο κόσμος συμμετέχει, θέλει αλλαγή» ανέφερε.

«Το μήνυμα της ρήξης και της ελπίδας έχει περάσει και σήμερα θα δώσουμε το μήνυμα ενός ΠΑΣΟΚ που επιστρέφει νικηφόρο, μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη για τη χώρα και για τους πολίτες» πρόσθεσε ο κ. Κατρίνης.

Σχετικά άρθρα