Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Αφήστε τον Καραμανλή έξω από τα πολιτικά παιχνίδια”

“Αφήστε τον Καραμανλή έξω από τα πολιτικά παιχνίδια”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Αντώναρος, Κώστας Καραμανλής, Παναγιώτης Μελάς,

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο twitter.

“Προσωπική μου πεποίθηση:Καλά θα κάνουν κάποιοι να αφήσουν τον Καραμανλή έξω από τς μικροπολιτικές τους σπέκουλες για την Προεδρία τς Δημοκρατίας” έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Αφορμή οι δηλώσεις του βουλευτή Παναγιώτη Μελά στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM όπου αναφέρθηκε στον Κώστα Καραμανλή.

«Αν είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κώστας Καραμανλής θα τον ψηφίσω» τόνισε στην συνέντευξή του ο Παναγιώτης Μελάς.

Για την διαφορετική θέση των ΑΝΕΛ στο θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας ο κ. Μελάς σημείωσε ότι «ο καθένας έχει την άποψή του. Εγώ δεν θέλω να ψηφίσω έναν Πρόεδρο και να παραμείνει στην εξουσία μια κυβέρνηση που θα εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό. Αν αλλάξουν τα πράγματα και ανάλογα με το πρόσωπο θα αποφασίσουμε».

Ενώ στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ο κ. Μελάς σημείωσε: «Αν στην πρόταση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι το όνομα του Κώστα Καραμανλή, εγώ είμαι θετικός. Θα τον ψηφίσω. Πιστεύω ότι θα δουλέψει για το καλό του ελληνικού λαού».

Σχετικά άρθρα