Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αμβρόσιος ξαναχτυπά με νέο ομοφοβικό παραλήρημα

Ο Αμβρόσιος ξαναχτυπά με νέο ομοφοβικό παραλήρημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκκλησία της Ελλάδος, Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, Ομοφυλόφιλοι, Ορθόδοξη Εκκλησία, Σύμφωνο Συμβίωσης, Χριστιανισμός, Χριστιανοί,

Από εκεί που άφησε την περασμένη εβδομάδα συνεχίζει το ρατσιστικό ομοφοβικό του παραλήρημα ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος αναφορικά με το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο προωθεί προς ψήφιση η κυβέρνηση Τσίπρα.

Αμετανόητος, όπως αναμενόταν, ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος δηλώνει εν πολλοίς δικαιωμένος για την ομοφοβική επίθεση που εξαπέλυσε, τονίζοντας μέσα από το προσωπικό του ιστολόγιο πως «τολμήσαμε να αντιταχθούμε στο αισχρό νομοσχέδιο για την νομιμοποίηση της ανωμάλου συζυγικής σχέσεως! Και χάλασε ο κόσμος! Τα ΜΜΕ ασχολήθηκαν με τις θέσεις μας! Ασχολήθηκαν με πάθος, με κακία, με μίσος! Και όχι μόνον ασχολήθηκαν, αλλά παραποίησαν και διέστρεψαν τις θέσεις μας!»

Στην ανάρτησή του χρησιμοποιείται η φράση «Σόδομα και Γόμορρα!» και είναι αφιερωμένη στους «μοντέρνους», όπως σημειώνει.

«Για όσους έχουν αγαθή διάθεση και συγχρόνως καλή προαίρεση σήμερα θα τους παρουσιάσουμε τους λόγους της Αγίας Γραφής, της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης», συμπληρώνει.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση:
ambrosios

Σχετικά άρθρα