Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανατροπή στο θρίλερ της Κύπρου: Γιατί συνελήφθη ο 33χρονος

Ανατροπή στο θρίλερ της Κύπρου: Γιατί συνελήφθη ο 33χρονος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δολοφονίες, Κύπρος,

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν χθες το απόγευμα Τετάρτης γύρω από την υπόθεση του στυγερού διπλού εγκλήματος στον Στρόβολο στην Κύπρο, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγό του Ντίνα Σεργίου.Ένας 33χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος σχετικά με το διπλό φονικό Στρόβολο.

Την είδηση δημοσιοποίησε η Αστυνομία μέσω του επίσημου της λογαριασμού στο twitter γράφοντας συγκεκριμένα: «Συνελήφθη πριν από λίγο, από την Αστυνομία, 33χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση του διπλού φόνου στον Στρόβολο».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Ελληνοκύπριο από τη Λευκωσία, o οποίος δεν είναι από το συγγενικό, ούτε το φιλικό περιβάλλον των θυμάτων.

Όπως γράφει ο Φιλελεύθερος, ο 33χρονος φαίνεται να ήταν κοντά στη σκηνή του φονικού κατά την ώρα διάπραξής του, γι’ αυτό και κρίθηκε σκόπιμη η σύλληψή του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο συλληφθείς δεν φαίνεται να συνδέεται με το σπίτι όπου διαπράχθηκε το έγκλημα, ωστόσο έχουν προκύψει μαρτυρίες από πρόσωπα που τον είδαν στην περιοχή.

Γίνονται έρευνες από την Αστυνομία για να εξακριβωθούν οι λόγοι της παρουσίας του στην περιοχή.

Εν τω μεταξύ, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 33χρονος, που είναι γνωστός ως «Τζιωνής», έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων και ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το protothema, η σύλληψη του 33χρονου προέκυψε μετά τον εντοπισμό γενετικού του υλικού στο σπίτι που δολοφονήθηκαν ο 60χρονος καθηγητής Γιώργος Χατζηγεωργίου και η 59χρονη σύζυγος του Ντίνα Σεργίου που εργαζόταν στη Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

Το DNA του συλληφθέντα πιθανότατα σχετίζεται με παλαιότερη διάρρηξη στο σπίτι και εντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκε μετά την δολοφονία.

Παράλληλα προέκυψε και παρουσία του συλληφθέντα στην περιοχή, μέσα από τα συστήματα παρακολούθησης σπιτιών και καταστημάτων πέριξ της οδού Ζαλόγγου όπου διαπράχθηκε το έγκλημα.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως οι έρευνες παραμένουν επικεντρωμένες σε συγκεκριμένη κατεύθυνση η οποία δεν αφορά τον 33χρονο, αλλά παράλληλα εξετάζεται κάθε πτυχή και κάθε στοιχείο που προκύπτει από την ανάκριση, και τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων.

Χθες ο 33χρονος υποβλήθηκε σε εξαντλητική ανάκριση και αυτό που επιβεβαιώθηκε είναι ότι διέπραττε διαρρήξεις στην περιοχή για να εξασφαλίσει χρήματα για αγορά ναρκωτικών.

Είναι άγνωστο αν τελικώς οι ανακριτές θα τον οδηγήσουν σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου για να ζητήσουν διάταγμα προφυλάκισης παρουσιάζοντας τον ως ύποπτο για τον φόνο.

Σχετικά άρθρα