Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δασκάλα σκότωσε τον εραστή της, τον έθαψε και είπε ότι χώρισαν – Την πρόδωσε το ημερολόγιο της

Δασκάλα σκότωσε τον εραστή της, τον έθαψε και είπε ότι χώρισαν – Την πρόδωσε το ημερολόγιο της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Δολοφονίες, Ενδοοικογενειακή Βία, Ηνωμένο Βασίλειο,

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δίκη δασκάλας που παρέσυρε τον εραστή της για σεξ και τον δολοφόνησε άγρια, ενώ έθαψε τη σορό στον κήπο και μετά προσποιήθηκε ότι χώρισαν για να καλύψει τα ίχνη της.

Η 50χρονη Fiona Beal από το Northampton της Βρετανίας ομολόγησε μετά από καιρό πως σκότωσε τον 42χρονο οικοδόμο Nicholas Billingham και πλέον περιμένει να ακούσει την τελική ετυμηγορία που θα ανακοινωθεί στις 29 Μαΐου.

Εντούτοις, η εξιχνίαση της υπόθεσης δεν ήταν εύκολη, αφού η κατηγορούμενη προσποιήθηκε ψυχικό νόσημα, ώστε να κερδίσει την εύνοια των δικαστών.

Δημοσίευμα της The Sun έγραψε πως ο Nicholas έδωσε επίσημα τελευταία φορά σημεία ζωής τη 1η Νοεμβρίου 2021, με συγγενείς του να δηλώνουν την εξαφάνιση λίγες μέρες μετά.

Όμως, η Fiona δήλωσε άγνοια και παρουσίασε μηνύματα που έλαβε από το κινητό του αγαπημένου της, στα οποία ο άνδρας ζητούσε να χωρίσουν, χωρίς να εξηγεί τον λόγο.

Η Αστυνομία τη συμπεριέλαβε ανεπίσημα ως ύποπτη και λόγω έλλειψης στοιχείων, δεν μπορούσε να δράσει, μέχρι και τον Μάρτιο του 2022.

Τότε, υποβλήθηκε αναφορά για κλονισμένη ψυχική υγεία της γυναίκας, οπότε οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της να ψάξουν.

Εκεί βρήκαν ένα ημερολόγιο, στο οποίο παραδέχονταν τη δολοφονία και πως βασανίζονταν από τις τύψεις, αλλά δεν ήξερε τι να κάνει για να επανορθώσει.

«Ακόμα οι πράξεις μου με στοιχειώνουν.

»Μερικές φορές πρέπει να πιάσω τον εαυτό μου και να θυμηθώ τι έκανα και στη συνέχεια να θυμηθώ την ιστορία κάλυψής μου – καμία από τις δύο δεν φαίνεται πειστική», έγραψε η 50χρονη.

Σχετικά άρθρα