Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες αεροπορικές επιδρομές ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος

Νέες αεροπορικές επιδρομές ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές,

Συνεχίζεται αμείωτο το σφυροκόπημα ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος σε Συρία και Ιράκ από τον Συνασπισμό που ηγούνται οι ΗΠΑ.

Εννέα αεροπορικές επιθέσεις πραγματοποίησε την Κυριακή και τη Δευτέρα ο διεθνής Συνασπισμός, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο αμερικανικός στρατός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μεταξύ των σημείων που επλήγησαν ήταν και ένα σημείο συλλογή πετρελαίου, κοντά στην πόλη Ντέιρ αλ Ζορ της Συρίας.

Οι υπόλοιπες επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν κοντά στην πόλη Κομπάνι και κατέστρεψαν μια αποθήκη, ένα όχημα και μια τακτική μονάδα.

Στο Ιράκ, οι αεροπορικές επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν κοντά στις περιοχές αλ Ασάντ, Μπαϊτζί και το Κιρκούκ και έπληξαν τακτικές μονάδες, σημεία ελέγχου, θέσεις μάχης, πλοία καθώς και οχήματα, ενώ σε επίθεση που πραγματοποιήθηκε κοντά στη Μοσούλη καταστράφηκε μία θέση μάχης του Ισλαμικού Κράτους.

Σχετικά άρθρα