Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος Μποζντάγ λέει ότι «αποτυχημένοι πολιτικοί» στην Ελλάδα επιτίθενται στην «καλή» Τουρκία

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος Μποζντάγ λέει ότι «αποτυχημένοι πολιτικοί» στην Ελλάδα επιτίθενται στην «καλή» Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μπεκίρ Μποζντάγ, Πάνος Καμμένος, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Οι αυστηρές προειδοποιήσεις του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι οι Έλληνες ενωμένοι θα τσακίσουν όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την ελληνική κυριαρχία και ακεραιότητα, φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει μεγάλη σύγχυση στη γείτονα.

Μετά τον Ομέρ Τσελίκ, υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ερντογανικού σουλτανάτου, ο οποίος βγήκε… παραπονούμενος για τις «προκλητικές δηλώσεις» του Έλληνα υπουργού Άμυνας και ο Τούρκος αντιπρόεδρος, Μπεκίρ Μποζντάγ, πήρε σειρά.

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος με ανάρτηση του στο Twitter μίλησε για «ανίκανους πολιτικούς στην Ελλάδα» που «προσπαθούν να διαταράξουν τις σχέσεις με την Τουρκία».

Σε τρεις αναρτήσεις του στο Twitter υποστηρίζει ότι η Τουρκία έχει κάνει πολλά θετικά βήματα για να βελτιώσεις τις σχέσεις της με την Ελλάδα.

Υποστηρίζει ότι οι σχέσεις των δύο χωρών έχουν γίνει καλύτερες.

Στο ταραγμένο μυαλό του Μποζντάγ η σύλληψη των δύο στρατιωτικών μας στον Έβρο και ο εμβολισμός του πλοίου του Λιμενικού μας στα Ίμια εντάσσονται στο πλαίσιο της βελτίωσης αυτών των σχέσεων.

Όπως σημειώνει μερικοί πολιτικοί προχωρούν σε άδικες και προκλητικές δηλώσεις για τους Υπουργούς της Τουρκίας και αυτό δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας.

«Αξιολογώντας τη στάση της Τουρκίας ως αδυναμία δεν είναι προϊόν εξυπνάδας και οράματος» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Έχουν «πονέσει» πολύ και φαίνεται. Τελικά μόνο από αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν οι… πασάδες.

Πάντως το επιχείρημα του Μποζντάγ μην το αφήσει ο ΣΚΑΪ ανεκμετάλλευτο. Να το υιοθετήσουν πάραυτα, στην ίδια γραμμή είναι έτσι κι αλλιώς.

Σχετικά άρθρα