Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΕΔΕ για τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών διέταξε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

ΕΔΕ για τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών διέταξε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Δημήτρης Κουκλατζής, Έβρος, Ελληνικός Στρατός, Ευάγγελος Αποστολάκης, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Ενορκη διοικητική εξέταση για το περιστατικό με τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς διέταξε o Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης με στόχο να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Στο πλαίσιο της ΕΔΕ, ταυτόχρονα θα αξιοποιηθούν και οι πληροφορίες από την ΕΥΠ σχετικά με το στίγμα των δύο αντρών, από τη στιγμή που τα είχαν στα χέρια τους και ξεκίνησαν τις περιπολίες μέχρι τη στιγμή που συνελήφθησαν.

Στο Πεντάγωνο εκτιμούν πως τα στοιχεία θα τους δώσουν απαντήσεις και επιχειρήματα στην ελληνική πλευρά.

Στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας φαίνεται πως υπάρχει δυσαρέσκεια για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στο θέμα των δύο στρατιωτικών, ωστόσο, αισιοδοξούν πως η γείτονα χώρα θα καταλάβει πως δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Haberler», η σύλληψη των Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κουκλατζή «έγινε σε σημείο που απέχει 253 μέτρα από τον τουρκικό συνοριακό αστυνομικό σταθμό Pazarkule και 240 μέτρα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, μέσα σε τουρκικό έδαφος».

Σχετικά άρθρα