Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σήμερα η δίκη Κασιδιάρη για το χαστούκι στην Κανέλλη

Σήμερα η δίκη Κασιδιάρη για το χαστούκι στην Κανέλλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηλίας Κασιδιάρης, Λιάνα Κανέλλη,

Σήμερα Πέμπτη εκδικάζεται η επίθεση του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη, κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής.

Το περιστατικό είχε γίνει παραμονές εκλογών του Ιουνιου 2012, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης χαστούκισε την Λιάνα Κανέλλη και πέταξε ένα ποτήρι νερό στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, στον τηλεοπτικό “αέρα” του Ant1.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει ζητήσει να παραστεί στη δίκη και θα μεταχθεί από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι επικίνδυνη σωματική βλάβη και η ποινική δίωξη σε βάρος του είχε ασκηθεί μετά από προκαταρκτική εξέταση την οποία είχε διατάξει παρεμβαίνοντας αυτεπάγγελτα η τότε προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ελένη Ράικου.

Κατά τη διάρκεια της προκαταρκτικής εξέτασης το θύμα της επίθεσης, η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, είχε δηλώσει την επιθυμία της να παραστεί ως πολιτικώς ενάγουσα στη δίκη

Από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης θα επικαλεστεί τα βίντεο της τηλεοπτικής εκπομπής για να υποστηρίξει ότι…. προκλήθηκε και ότι δεν διέπραξε επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Η ελάχιστη πάντως ποινή που ορίζεται για το συγκεκριμένο αδίκημα είναι φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών.

Σχετικά άρθρα