Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση: Μεγάλο προβάδισμα Χαρδαλιά, Μπακογιάννη στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Δημοσκόπηση: Μεγάλο προβάδισμα Χαρδαλιά, Μπακογιάννη στις αυτοδιοικητικές εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Γιάννης Σγουρός, Γιώργος Ιωακειμίδης, Δημοσκοπήσεις, Ηλίας Κασιδιάρης, Κώστας Ζαχαριάδης, Κώστας Μπακογιάννης, Νίκος Χαρδαλιάς, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Μεγάλο προβάδισμα σε Νίκο Χαρδαλιά και Κώστα Μπακογιάννη για Περιφέρεια Αττικής και για Δήμο Αθηναίων δίνει η δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρία PRORATA και παρουσίασε την Τρίτη (03/10) το ATTICA TV.

Συγκεκριμένα, η έρευνα εμφανίζει τον απερχόμενο δήμαρχο, Κώστα Μπακογιάννη, να συγκεντρώνει ποσοστό 38%, έναντι 14,5% του Κώστα Ζαχαριάδη, 9% του Χάρη Δούκα, 8,5% του Νίκου Σοφιανού και 8,5% του καταδικασμένου για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Ηλία Κασιδιάρη.

Σε 15,5% ανέρχεται το ποσοστό των αναποφάσιστων, οι περισσότεροι των οποίων δηλώνουν ότι στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.

Η έρευνα του ATTICA TV καταγράφει, ισχυρό προβάδισμα του Νίκου Χαρδαλιά έναντι των αντιπάλων του στην εκλογική κούρσα για την περιφέρεια Αττικής.

Ο υποστηριζόμενος από τη Ν.Δ. υποψήφιος περιφερειάρχης εμφανίζεται να αποσπά το 40% των ψήφων, ακολουθούμενος από τον Γιάννη Σγουρό (13,5%) και τον Γιώργο Ιωακειμίδη (12%).

Σε αυτή την περίπτωση υψηλό είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων (20%), με τους περισσότερους από αυτούς (23%) να δηλώνουν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Η δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από 27 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου, καταγράφει τις πολιτικές επιπτώσεις των φονικών πλημμυρών που χτύπησαν τη Θεσσαλία και τις πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Ακόμα, η δημοσκόπηση καταγράφει τις πρώτες αξιολογήσεις της κοινής γνώμης για την εκλογή Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πρόθεση ψήφου, η Ν.Δ. προηγείται με 34,5%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 15,5%, 11,5 % είναι το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ, ενώ μεγάλη άνοδο (9,5%) εμφανίζει η εκλογική επιρροή του ΚΚΕ.

Ενισχυμένη εμφανίζεται και η Ελληνική Λύση (6%), ενώ Σπαρτιάτες, Νίκη και Πλεύση Ελευθερίας εμφανίζονται να κινούνται από 2% έως 3,5%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων ξεπερνά το 10%.

Σχετικά άρθρα