Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

LuxLeaks: Οι Σοσιαλιστές δεν δίνουν «λευκή επιταγή» στον Γιούνκερ

LuxLeaks: Οι Σοσιαλιστές δεν δίνουν «λευκή επιταγή» στον Γιούνκερ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για LuxLeaks, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Ομάδα Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Τζιάνι Πιτέλα,

Προειδοποιητική επιστολή προς στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ θα αποστείλει η κεντροαριστερή πολιτική ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με αφορμή την υπόθεση των LuxLeaks.

Όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της ομάδας Τζιάνι Πιτέλα είναι άμεση προτεραιότητα να προσδιοριστεί εκτενώς το σκάνδαλο της φοροαποφυγής, γνωστό και ως σκάνδαλο «Luxleaks» και για το λόγο αυτό την Τετάρτη η ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών αν θα αποστείλει σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Κομισιόν.

Ο Ιταλός ευρωβουλευτής , επεσήμανε ότι η επιστολή δεν στοχοποιεί τον κ. Γιούνκερ, διευκρίνισε ωστόσο ότι η εμπιστοσύνη την οποία η ομάδα του επέδειξε στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου κατά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «δεν είναι λευκή επιταγή».

«Δεν μπορούμε πλέον να εθελοτυφλούμε μπροστά σε ένα τέτοιο σκάνδαλο. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι αυτή η κατάσταση δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον», υπογράμμισε ο κ. Πιτέλα.

Σχετικά άρθρα