Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η “αστυνομία Ηθών” στο Ισλαμικό Κράτος κυνηγά αλκοόλ και τσιγάρα (βίντεο)

Η “αστυνομία Ηθών” στο Ισλαμικό Κράτος κυνηγά αλκοόλ και τσιγάρα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλκοόλ, Αντικαπνιστικός Νόμος, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κάπνισμα, Λαθραία Τσιγάρα, Ράκα, Συρία, Τζιχαντιστές,

Στο Ισλαμικό Κράτος δεν είναι μόνο το αλκοόλ αμαρτία. Είναι και το κάπνισμα. θα πείτε, μα και εδώ το… απαγορεύουν το κάπνισμα. Σωστό! Μόνο που εδώ δεν έχουν τις μεθόδους των τζιχαντιστών.

Στο Ισλαμικό Κράτος υπάρχει ένα ειδικό “αστυνομικό σώμα” το οποίο αποκαλείται τμήμα Ηθών. Προσέξτε, όμως, δεν έχει σχέση με τα αντίστοιχα τμήματα του δυτικού κόσμου.

Είναι μια αστυνομία που φροντίζει ώστε να εφαρμόζεται η Σαρία, ο θρησκευτικός νόμος δηλαδή. Τέτοιο αστυνομικό σώμα υπάρχει επίσης στη Σαουδική Αραβία και σε άλλες χώρες που ο νόμος του Θεού είναι και νόμος του κράτους (αυτό που λέμε θεοκρατία, δηλαδή).

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε βλέπετε την Αστυνομία Ηθών που έχει συστήσει το Ισλαμικό Κράτος να κάνει έρευνες και εφόδους στη Ράκα της Συρίας για να ανακαλύψει τσιγάρα και αλκοόλ.

Ποιες είναι οι ποινές για το παράνομο κάπνισμα; Εδώ σας θέλουμε… Όποιος πιαστεί να καπνίζει μαστιγώνεται. Μιλάμε για πολύ ξύλο. Και προσέξτε, εάν ο τζιχαντιστής δικαστής δεν έχει ξυπνήσει καλά, μπορεί και να χάσετε το κεφάλι σας, επειδή είπατε να ξεχαρμανιάσετε λιγάκι.

Τα τσιγάρα και τα ποτά που πιάνονται καίγονται σε δημόσια θέα. Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα