Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Φορτηγό βόμβα σκόρπισε τους τζιχαντιστές… παντού (βίντεο)

Ισλαμικό Κράτος: Φορτηγό βόμβα σκόρπισε τους τζιχαντιστές… παντού (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Πεσμεργκά, Τζιχαντιστές,

Βίντεο από τα συντρίμμια του φορτηγού με το οποίο επιχειρήθηκε ακόμα μία επίθεση αυτοκτονίας από το Ισλαμικό Κράτος με στόχο τις γραμμές άμυνας των Κούρδων στην Κομπάνι βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι για μία ακόμη φορά χθες κατά την προσφιλή τους τακτική οι τζιχαντιστές γεμίζουν ένα μεγάλο φορτηγό με βαρέλια με πετρέλαιο και εκρηκτικά και ένας παρανοϊκός εξ΄αυτών νομίζοντας ότι γίνεται μάρτυρας το οδηγεί και το πυροδοτεί όταν έχει φτάσει στα οχυρωματικά έργα και τα αναχώματα που έχουν στήσει οι Κούρδοι YPG και Πεσμεργκά και στα τρία μέτωπα της πολιορκούμενης Κομπάνι.

Το συγκεκριμένο φορτηγό, όπως έχουν καταφέρει οι Κούρδοι μαχητές και στο παρελθόν, εξουδετερώθηκε πριν φτάσει στο στόχο του, την ώρα μάλιστα που γύρω του βρίσκονταν δεκάδες τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος.

Αποτέλεσμα είναι η κινητή βόμβα που στόχευε τους Κούρδους μαχητές να γίνει το νεκροταφείο μεγάλου αριθμού ισλαμοφασιστών. Ο αριθμός των νεκρών τζιχαντιστών δεν έχει γίνει γνωστός καθώς τα πτώματά τους σχεδόν… εξαϋλώθηκαν από την ισχυρότατη έκρηξη.

Δείτε στο βίντεο τι απέμεινε από το φορτηγό – βόμβα. Όπως θα δείτε ακόμα φαίνονται στην καρότσα του τα βαρέλια, στα οποία είχαν τοποθετηθεί τα εκρηκτικά και το πετρέλαιο.

Σχετικά άρθρα