Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος έφτιαξε “σχολή” για καλές τζιχαντίστριες νοικοκυρές

Το Ισλαμικό Κράτος έφτιαξε “σχολή” για καλές τζιχαντίστριες νοικοκυρές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

Το Ισλαμικό Κράτος εκπαιδεύει γυναίκες τζιχαντιστές τόσο  στη μάχη όσο και στο να είναι καλές… νοικοκυρές.

Μια οργάνωση – σχολή, γνωστή ως Αλ Ζαούρα (Al-Zawra), που “προετοιμάζει αδελφές για το πεδίο της μάχης”, δημιούργησε και μια τάξη τελειόφοιτων για νεαρές γυναίκες που θέλουν παντρευτούν τζιχαντιστές.

Σε μια προσπάθεια να στρατολογήσει και να εκπαιδεύσει τζιχαντίστριες, το Ισλαμικό Κράτος έχει δημιουργήσει μαθήματα στα οποία διδάσκονται από ράψιμο μέχρι χειρισμό όπλων.

Η “σχολή” γυναικών που έφτιαξε το Ισλαμικό Κράτος απευθύνεται σε εκείνες που ενδιαφέρονται περισσότερο στο να φοράνε μια ζώνη με εκρηκτικά και να διαπράττουν αποστολές αυτοκτονίας από το να ντυθούν με ένα λευκό νυφικό.

diafimistiko

Ωστόσο, στα μαθήματα περιλαμβάνεται μέχρι και μαγειρική, ώστε οι γυναίκες να έχουν τους τζιχαντιστές ευτυχισμένους όταν επιστρέφουν από τις μάχες, αφού όπως είναι γνωστό ο… έρωτας περνά από το στομάχι.

Τα μαθήματα της Αλ Ζαούρα, για το πώς μια νεαρή κοπέλα μπορεί να γίνει μια καλή τρομοκράτισσα και… νοικοκυρά, γίνονται σε πέντε περιοχές, από αυτές που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος.

Η διδασκαλία περιλαμβάνει ράψιμο, μαγείρεμα, πρώτες βοήθειες, Σαρία (ισλαμικός νόμος) και χειρισμό όπλων. Μεγάλη σημασία δίνεται ώστε οι γυναίκες να είναι πειθήνιες σκλάβες – υπηρέτριες των τζιχαντιστών που θα παντρευτούν, να είναι υπάκουες και να τους εκπληρώνουν κάθε επιθυμία, ερωτική, διατροφική ή άλλη.

Σχετικά άρθρα