Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

H EuroDisney ψάχνει εργαζομένους και στην Ελλάδα

H EuroDisney ψάχνει εργαζομένους και στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για EuroDisney, Ανεργία, Εργασία, Παρίσι,

H EuroDisney ψάχνει εργαζομένους και στην Ελλάδα, προκειμένου να απασχοληθούν στις εγκαταστάσεις της έξω από το Παρίσι.

Σύμφωνα με αγγελία που έχει δημοσιευθεί στη γαλλική γλώσσα , εκπρόσωποι της εταιρείας θα έρθουν για δύο ημέρες στην χώρα μας τον Ιανουάριο, οπότε και θα διενεργηθούν συνεντεύξεις από τους ενδιαφερόμενους Έλληνες που θα διεκδικήσουν για μια θέση εργασίας.

Οι ειδικότητες που ζητάει η Eurodisney είναι: σερβιτόροι, βοηθοί μάγειρα, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, μπάρμαν, υπάλληλοι για την υποδοχή στα εστιατόρια και τα ταμεία των καταστημάτων γρήγορης εστίασης, ανιματέρ στις ατραξιόν, υπάλληλοι στο κέντρο τηλεφωνικών κρατήσεων, πωλητές στα καταστήματα και στα εκδοτήρια εισιτηρίων, ρεσεψιονίστες για τα επτά ξενοδοχεία της Disney και υπάλληλοι υποδοχής και εξυπηρέτησης πελατών.

Επίσης παρέχονται και θέσεις εργασίας στους τομείς του Μάρκετινγκ, Ανθρώπινου δυναμικού, Πληροφορικής, Επικοινωνίας, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, ενώ θα ζητηθούν και Μηχανικοί διαφόρων ειδικεύσεων.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση θα πρέπει να στείλουν την αίτησή τους στην ιστοσελίδα disneylandparis-casting.com έως τις 10 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι οι περισσότερες θέσεις αφορούν στην εποχική απασχόληση διάρκειας από δύο εβδομάδες (διακοπές Φεβρουαρίου στη Γαλλία, περίοδος Πάσχα, Halloween και Χριστουγέννων) έως οκτώ μήνες για τις ανάγκες της θερινής περιόδου. Ωστόσο, θα καλυφθεί και ένας μικρότερος αριθμός με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Σημειώνεται ότι οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στα Γαλλικά και στα Αγγλικά.

Σχετικά άρθρα