Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η στιγμή της επίθεσης στην Κομπάνι μέσα από την Τουρκία (βίντεο)

Η στιγμή της επίθεσης στην Κομπάνι μέσα από την Τουρκία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Από το Σάββατο το tribune μετέδωσε με ντοκουμέντα ότι το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε στους Κούρδους της Κομπάνι μέσα από την Τουρκία.

Ενώ οι μάχες για 76η ημέρα συνεχίζονται με τους τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος να μην προλαβαίνουν να θάψουν τους νεκρούς τους, η Τουρκία, που χρησιμοποιεί ως το μακρύ της χέρι στη Μέση Ανατολή τους τζιχαντιστές απέδειξε για μία ακόμα φορά τον πραγματικό της ρόλο στο έπος της Κομπάνι.

Στο βίντεο που ακολουθεί απεικονίζεται η στιγμή που μία μικρή περιπολία Κούρδων του YPG πέφτει πάνω στα πυρά των τζιχαντιστών μέσα από τουρκικό έδαφος.

Οι σκηνές είναι συγκλονιστικές, καθώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αρκετοί Κούρδοι μαχητές σπεύδουν στο σημείο και τρέχουν εν μέσω ομοβροντιών από το Ισλαμικό Κράτος να στήσουν γραμμή άμυνας για να ανακόψουν τους τζιχαντιστές από το… τέταρτο μέτωπο της Κομπάνι.

Ακόμα και έτσι οι τζιχαντιστές δεν κατάφεραν να σπάσουν τις κουρδικές γραμμές, παρά μόνο να επιβεβαιώσουν στην παγκόσμια κοινή γνώμη ότι Τουρκία και Ισλαμικό Κράτος είναι ταυτότσημες έννοιες, με την πρώτη να αποτελεί τη βιτρίνα και την δεύτερη την ουσία.

Διαβάστε επίσης: Δείτε βίντεο: Το Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκε στην Κομπάνι μέσα από την Τουρκία
Κομπάνι: Το Ισλαμικό Κράτος έκανε επίθεση μέσα από την… Τουρκία
Βίντεο σοκ: Το Ισλαμικό Κράτος επιτίθεται από την Τουρκία

Σχετικά άρθρα