Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Είχαν κρύψει 13χρονο που αγνοείται 4 χρόνια πίσω από ψεύτικο τοίχο (βίντεο)

Είχαν κρύψει 13χρονο που αγνοείται 4 χρόνια πίσω από ψεύτικο τοίχο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Αστυνομία, Ατλάντα, Βίντεο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Φλόριντα,

Είχαν κρύψει αγόρι που αγνοείται εδώ και 4 χρόνια πίσω από ψεύτικο τοίχο! Το περιστατικό συνέβη στην Ατλάντα των ΗΠΑ και το 13χρονο πλέον αγόρι επέστρεψε σπίτι του, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της κομητείας του Κλέιτον.

Το αγόρι είχε εξαφανιστεί το 2010 όταν ο πατέρας του είχε επισκεφθεί τη Φλόριντα όπου διέμενε το 13χρονο τότε αγόρι με τη μητέρα του. Η τελευταία είχε αναφέρει την εξαφάνισή του, αλλά οι έρευνες εδώ και τόσα χρόνια δεν είχαν αποδώσει.

Πέντε άνθρωποι που ζούσαν στο σπίτι, όπου εντοπίστηκε ο 13χρονος στην πόλη Γιονέσμπορο, 28 χιλιόμετρα νότια της Ατλάντα, συνελήφθησαν. Μεταξύ αυτών είναι ο 37χρονος Γκρέγκορι Ζαν, πατέρας του αγοριού και μια ενήλικη γυναίκα.

Οι ύποπτοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απαγωγή, παράνομη φυλάκιση και βιαιοπραγία κατά ανηλίκου.

Την περασμένη Παρασκευή η αστυνομία κλήθηκε για να αναζητήσει εκ νέου το 13χρονο αγόρι στο εν λόγω σπίτι, καθώς το παιδί βρήκε έναν τρόπο να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τη μητέρα του στην οποία έδωσε στοιχεία για τον τόπο που κρατείτο.

Οι Αρχές δεν μπόρεσαν να βρουν τα ίχνη του αλλά λίγο αργότερα επέστρεψαν και σε νέες έρευνες βρήκαν το παιδί κρυμμένο πίσω από ένα ψεύτικο τοίχο στο εσωτερικό μέρος του σπιτιού.

Το αγόρι φαίνεται να είναι σε καλή φυσική υγεία και ήδη βρίσκεται μαζί με τη μητέρα του.

Σχετικά άρθρα