ΙράνΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ιράν εκτέλεσε άνδρα που καταδικάστηκε για κατασκοπεία υπέρ των ΗΠΑ και του Ισραήλ

Το Ιράν εκτέλεσε άνδρα που καταδικάστηκε για κατασκοπεία υπέρ των ΗΠΑ και του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγχονισμός, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Θανατική Ποινή, Ιράν, Ισραήλ, Κατασκοπεία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πράκτορες,

Το Ιράν εκτέλεσε την Κυριακή 24/05 έναν άνδρα που καταδικάστηκε για την αποστολή πληροφοριών σχετικά με την αμυντική βιομηχανία της χώρας στις ΗΠΑ και το Ισραήλ κατά τη διάρκεια του πρόσφατου πολέμου, όπως μετέδωσε ο ιστότοπος Mizan Online του δικαστικού σώματος.

Ο άνδρας, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως Μοτζτάμπα Κιάν, είχε κατηγορηθεί για τη διαβίβαση πληροφοριών που σχετίζονταν με ιρανικά κέντρα αμυντικής παραγωγής στον «Αμερικανοσιωνιστικό εχθρό» κατά τη διάρκεια της σύρραξης.

Το Mizan Online ανέφερε ότι η εκτέλεση πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί, αφού η ποινή του επικυρώθηκε από το Ανώτατο Δικαστήριο, έπειτα από τις δικαστικές διαδικασίες στην επαρχία Αλμπόρζ.

Οι ιρανικές Αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση.

Σχετικά άρθρα