Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε με λιθοβολισμό δύο άνδρες ως ομοφυλόφιλους

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε με λιθοβολισμό δύο άνδρες ως ομοφυλόφιλους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλ Μαγιαντίν, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Λιθοβολισμός, Ντέιρ αλ Ζουρ, Ομοφυλόφιλοι, Συρία, Τζιχαντιστές,

Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε την Τρίτη με λιθοβολισμό δύο άνδρες στη Συρία με την κατηγορία ότι ήταν ομοφυλόφιλοι.

Είναι η πρώτη φορά που το Ισλαμικό Κράτος εκτελεί με αυτή την κατηγορία, είχε προηγηθεί η Αλ Νούσρα που είχε εκτελέσει δημοσίως από μια σφαίρα στο κεφάλι δύο ομοφυλόφιλους και σας είχαμε δείξει το φρικτό βίντεο εδώ:

Τζιχαντιστές εκτέλεσαν δημοσίως ομοφυλόφιλους (σκληρό – βίντεο)

“Το Ισλαμικό Κράτος λιθοβόλησε μέχρι θανάτου έναν άνδρα ο οποίος λεγόταν ότι ήταν ομοφυλόφιλος”, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προσθέτοντας ότι το θύμα ήταν περίπου 20 ετών.

Η εκτέλεση έγινε στο Μαγιαντίν, στην ανατολική επαρχία της Συρίας Ντέιρ Εζούρ, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ.

Το Ισλαμικό Κράτος ισχυρίστηκε ότι βρήκε βίντεο στο κινητό του εκτελεσθέντα που τον έδειχναν να συνουσιάζεται με άνδρες.

Σε ένα άλλο περιστατικό, επίσης την Τρίτη, ένας 18χρονος επίσης λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου στην Ντέιρ Εζούρ με την ίδια κατηγορία, της ομοφυλοφιλίας.

Το Συριακό Παρατηρητήριο λέει ότι οι άνδρες ήταν ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και απλώς επικαλέστηκαν αυτή την κατηγορία για να τους σκοτώσουν.

Τα Ηνωμένα Έθνη επίσης είπαν ότι αυτό τον μήνα το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε αρκετές γυναίκες με λιθοβολισμό κατηγορούμενες για μοιχεία.

Σχετικά άρθρα