Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Ακόμα 42 τζιχαντιστές έπεσαν στην Κομπάνι

Ισλαμικό Κράτος: Ακόμα 42 τζιχαντιστές έπεσαν στην Κομπάνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές,

Ακόμα 42 τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος ψάχνουν τις παρθένες που τους έταξαν οι εμίρηδες του ISIS στην Κομπάνι για να τους πείσουν να θυσιαστούν για τον Τζιχάντ κατά τη διάρκεια των μαχών την 70η ημέρα.

Σύμφωνα με το επίσημο ανακοινωθέν του YPG, οι Κούρδοι της Κομπάνι μαζί με τα τμήματα του Ελεύθερου Συριακού Στρατού του FSA και των Πεσμεργκά κατάφεραν να ανακτήσουν σημαντικά εδάφη που είχε καταλάβει το Ισλαμικό Κράτος.

Όπως αναφέρεται στο πολεμικό ανακοινωθέν, το Ισλαμικό Κράτος υπέστη βαρύτατες απώλειες παρά το βαρύ οπλισμό που διαθέτει, ενώ είδε πολλά άρματα μάχης του να καταστρέφονται.

Στο ανατολικό μέτωπο της Κομπάνι 32 τζιχαντιστές έπεσαν νεκροί από τα πυρά Κούρδων μαχητών, ενώ πολύ μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών έπεσαν στα χέρια του YPG.

Στο νότιο μέτωπο της Κομπάνι οι δυνάμεις των τζιχαντιστών έχουν χωριστεί στα δύο. Σημαντικές ζημιές υπέστη το Ισλαμικό Κράτος στην περιοχή, 5 χλμ νοτιοδυτικά της Κομπάνι, που σκοτώθηκαν και 3 ακόμα τζιχαντιστές.

Στο ίδιο σημείο εξουδετερώθηκαν 3 ακόμα μηχανοκίνητες μονάδες των τζιχαντιστών, με επτά νεκρούς και 3 ακόμα βαριά τραυματίες.

Σχετικά άρθρα