Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τραμπ θα διαθέτει μια «πολύ μεγάλη εργαλειοθήκη μέτρων» προς εφαρμογή

Ο Τραμπ θα διαθέτει μια «πολύ μεγάλη εργαλειοθήκη μέτρων» προς εφαρμογή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Ντόναλντ Τραμπ,

Η κατάσταση στο Ιράν είναι «υπαρξιακής σημασίας» για το καθεστώς και για όσους έχουν επωφεληθεί από τη διαφθορά και την κακοδιαχείριση της χώρας, δήλωσε πρώην Αμερικανός διπλωμάτης.

Μιλώντας στον αρχισυντάκτη παρουσίασης του δικτύου SKY news, Μαρκ Όστιν, ο Ντέιβιντ Σάτερφιλντ ανέφερε στο Sky News ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα διαθέτει μια «πολύ μεγάλη εργαλειοθήκη μέτρων» την οποία μπορεί να αξιοποιήσει.

«Πολλά από αυτά τα μέτρα δεν έχουν χαρακτήρα απτής στρατιωτικής δράσης», εξήγησε.

Οι δηλώσεις αυτές ακολουθούν το μήνυμα του Αμερικανού Προέδρου προς τους Ιρανούς, ότι η βοήθεια «βρίσκεται καθ’ οδόν».

Ο Σάτερφιλντ ερωτήθηκε επίσης για το ενδεχόμενο κατάρρευσης του ιρανικού καθεστώτος.

«Αυτή τη στιγμή δεν βλέπουμε σημάδια ρωγμών, διχασμού ή κατακερματισμού στις ελίτ του καθεστώτος, και σίγουρα όχι στις υπηρεσίες ασφαλείας», σημείωσε.

«Ωστόσο, αυτού του είδους οι εξελίξεις, όταν συμβαίνουν, συμβαίνουν ξαφνικά».

Σχετικά άρθρα