Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Βίντεο – σοκ από την εκπαίδευση μικρών τζιχαντιστών

Ισλαμικό Κράτος: Βίντεο – σοκ από την εκπαίδευση μικρών τζιχαντιστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Παιδιά Στρατιώτες, Ράκα, Συρία, Τζιχαντιστές,

Σοκάρει το νέο βίντεο που ανέβηκε από το Ισλαμικό Κράτος, και καταγράφει νεαρά αγόρια από 9-17 ετών στο κέντρο εκπαίδευσης τζιχαντιστών πιθανότατα στην Ράκα της Συρίας.

Όπως εκτιμούν οι ειδικοί αναλυτές ανάλογα στρατόπεδα εκπαίδευσης παιδιών υπάρχουν σε όλες τις πόλεις που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος τόσο στην Συρία όσο και στο Ιράκ.

Μόλις περάσουν την”εκπαίδευση” τα μικρά παιδιά με πηγαίνουν και φρουρούν στα διάφορα σημεία ελέγχου, φυσικά κρατώντας όπλα.

Όλα φορούν ειδικά σήματα στα χέρια και στο κεφάλι που δηλώνουν την πίστη τους στο Ισλαμικό Κράτος.

isis paidia 6

Τα αγόρια, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακολουθούν θρησκευτικά μαθήματα πριν ξεκινήσουν να πολεμούν.

Όσα κρίνονται ότι δεν είναι έτοιμα να πολεμήσουν, τα χρησιμοποιούν ως μάγειρες ή φύλακες η ακόμη και ως κατάσκοποι, ενημερώνοντας για τις κινήσεις των γειτόνων τους.

Σύμφωνα με το Associated Press, που επικαλείται καλά ενημερωμένες πηγές, πολλοί ανήλικοι τζιχαντιστές πολεμούν και στην Κομπάνι.

Ο Μουσταφά Μπέιλ, ένας ακτιβιστής βρίσκεται στην Κομπάνι, δήλωσε πως είδε τα πτώματα τεσσάρων αγοριών, δύο εκ των οποίων κάτω των 14, ενώ σε άλλη περίπτωση μία 18χρονη φέρεται να έχει πραγματοποιήσει επίθεση αυτοκτονίας.

Σχετικά άρθρα