Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΠΑ: Γυμναστής σέρνει 14χρονη μαθήτρια στην πισίνα (βίντεο)

ΗΠΑ: Γυμναστής σέρνει 14χρονη μαθήτρια στην πισίνα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καλιφόρνια, Πισίνα,

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ένας καθηγητής γυμναστικής ο οποίος εργαζόταν σε Γυμνάσιο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ γιατί έσυρε στο έδαφος μια 14χρονη για να την ρίξει δια της βίας σε μια πισίνα.

Το περιστασιακό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα και πλέον κάνει τον γύρο του κόσμου, μέσω του Διαδικτύου, καθώς καταγράφηκε από κάμερες κινητών τηλεφώνων μαθητών!

Σύμφωνα με πληροφορίες, την βίαιη αντίδραση του γυμναστή πυροδότησε η άρνηση της νεαρής να συμμετάσχει στο μάθημα της γυμναστικής, το οποίο εκείνη την ημέρα περιλάμβανε κολύμβηση στην πισίνα.

Η 14χρονη είπε στον καθηγητή ότι δε μπορούσε να κολυμπήσει, διότι είχε πάει στο κομμωτήριο και είχε χτενίσει τα μαλλιά της, καθώς εκείνη την ημέρα επρόκειτο να παραστεί σε μια εκδήλωση.

Όμως, ο γυμναστής ήταν αποφασισμένος να την κάνει να βουτήξει στο νερό και έτσι όταν η νεαρή αντέδρασε και ξάπλωσε στο πάτωμα του κολυμβητηρίου, εκείνος την άρπαξε και με τη βία άρχισε να την τραβά προς την πισίνα, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει ελαφρά.

Τώρα, η οικογένεια της μαθήτριας αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον του γυμναστή, ο οποίος κινδυνεύει με οριστική απόλυση.

Σχετικά άρθρα