Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο υποψήφιοι τζιχαντιστές “κόπηκαν” από το Ισλαμικό Κράτος ως υπέρβαροι!

Δύο υποψήφιοι τζιχαντιστές “κόπηκαν” από το Ισλαμικό Κράτος ως υπέρβαροι!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αυστραλία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Σίδνεϊ, Τζιχαντιστές,

Δύο αδέλφια από την Αυστραλία που ταξίδεψαν μέχρι το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία για να γίνουν τζιχαντιστές, απορρίφθηκαν από τους στρατολόγους επειδή ήταν υπέρβαροι και όχι γυμνασμένοι ώστε να πολεμήσουν.

Ένας Αυστραλός μουσουλμάνος προεστός, ο Δρ Τζαμάλ Ριφί (Dr Jamal Rifi), είπε ότι συνολικά ήταν τέσσερα τα αδέλφια από το Σίδνεϊ που πήγαν στη Συρία. Ωστόσο, οι δύο από τους τέσσερις ζύγιζαν περισσότερα από 140 κιλά και δεν ήταν ικανοί να πάρουν μέρος σε μάχη ως υπέρβαροι.

Τα αδέλφια, παιδιά Λιβανέζων μεταναστών, ομολόγησαν στη μητέρα τους την προηγούμενη εβδομάδα ότι πήγαν στη Συρία αναζητώντας τον “παράδεισο” (εννοούν ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι κάτι σαν… παράδεισος), ενώ αρχικά της είχαν πει ότι θα πήγαιναν στην Ταϊλάνδη για διακοπές.

Τα τέσσερα αδέλφια που πήγαν στη Συρία είναι ηλικίας 17, 23, 25 και 28 ετών.

Θεωρείται ότι και τα τέσσερα παιδιά προσηλυτίστηκαν στον Ιερό Πόλεμο (τζιχάντ) στην Αυστραλία και οι Αρχές Ασφαλείας της χώρας προσπαθούν να εντοπίσουν ποιοι ήταν εκείνοι που τους προσηλύτισαν.

Σχετικά άρθρα