Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κωνσταντινούπολη: Άγρια δολοφονία φιλάθλου του Ερυθρού Αστέρα

Κωνσταντινούπολη: Άγρια δολοφονία φιλάθλου του Ερυθρού Αστέρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroleague, Γαλατασαράι, Δολοφονίες, Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου, Κωνσταντινούπολη, Μπάσκετ,

Άγρια δολοφονία στην Κωνσταντινούπολη 25χρονου φιλάθλου του Ερυθρού Αστέρα, στην Κωνσταντινούπολη, σε επεισόδια που έγιναν με οπαδούς της Γαλατάσαραϊ.

Ο άτυχος φίλαθλος, Μάρκο Ίβκοβιτς, δολοφονήθηκε, δεχόμενος μαχαιριά στην καρδιά κατά τη διάρκεια συμπλοκής πριν από την έναρξη του αγώνα μπάσκετ Γαλατάσαραϊ – Ερυθρός Αστέρας για την Euroleague.

Περίπου 400 φίλοι της σερβικής ομάδας ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη για να δουν τον αγώνα, αλλά δεν τους επετράπη να αγοράσουν εισιτήρια για να δουν το ματς. Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα αντέδρασαν, προσπάθησαν να εισβάλουν στο γήπεδο και ήρθαν σε σύγκρουση με την τουρκική αστυνομία έξω από το «Αμπντί Ιπεκτσί».Στις συμπλοκές ενεπλάκησαν και οπαδοί της Γαλατάσαραϊ με αποτέλεσμα ένας από τους εκδρομείς οπαδούς της ομάδας του Βελιγραδίου να δολοφονηθεί.

005015

«Είναι τραγικό. Ένας οπαδός μαχαιρώθηκε στην καρδιά και πέθανε. Προσπαθούμε να απομακρύνουμε τους Σέρβους φιλάθλους από την Τουρκία με ασφάλεια. Η αστυνομία δεν έκανε καλή δουλειά και η παρουσία της δεν ήταν αρκετή. Είχαμε προειδοποιήσει ότι μπορεί να γίνει κάτι κακό, αλλά κανείς δεν μας έδωσε σημασία. Είμαι σε διαρκή επαφή με την κυβέρνηση για το θέμα», δήλωσε ο πρέσβης της Σερβίας στην Τουρκία, Ζόραν Μάρκοβιτς.

Σχετικά άρθρα