Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΥΠΕΞ Ισραήλ: Ο Στολίσκος για τη Γάζα μπορεί να ξεφορτώσει ανθρωπιστική βοήθεια στη Μαρίνα Ασκαλόν – Αν αρνηθεί εκπροσωπεί τη Χαμάς

ΥΠΕΞ Ισραήλ: Ο Στολίσκος για τη Γάζα μπορεί να ξεφορτώσει ανθρωπιστική βοήθεια στη Μαρίνα Ασκαλόν – Αν αρνηθεί εκπροσωπεί τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανθρωπιστική Βοήθεια, Ασκελόν (Ασκάλων), Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Ισλαμιστές, Ισραήλ, Ισραηλινή Πρεσβεία, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τζιχαντιστές, Χαμάς,

Ο Όρεν Μαρμορστάιν, εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, δήλωσε ότι ο στολίσκος «Sumud», που οργανώθηκε από τη Χαμάς, έχει ως σκοπό να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Χαμάς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Ισραήλ δεν θα επιτρέψει την είσοδο πλοίων σε ενεργή ζώνη μάχης ούτε την παραβίαση του νόμιμου ναυτικού αποκλεισμού.

Ο Μαρμορστάιν ανέφερε ότι, εάν οι συμμετέχοντες στον στολίσκο επιθυμούν πραγματικά να παραδώσουν ανθρωπιστική βοήθεια και όχι να υποστηρίξουν τη Χαμάς, το Ισραήλ τους καλεί να προσεγγίσουν το Μαρίνα Ασκαλόν και να ξεφορτώσουν εκεί τη βοήθεια, η οποία θα μεταφερθεί άμεσα και συντονισμένα στη Λωρίδα της Γάζας.

Τέλος, ο εκπρόσωπος κάλεσε τους συμμετέχοντες να μην παραβιάσουν το νόμο και να αποδεχτούν την πρόταση του Ισραήλ για ειρηνική μεταφορά οποιασδήποτε βοήθειας μεταφέρουν.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η τζιχαντιστική φλοτίλα της Χαμάς

Ο Ζάχερ Μπιράουι, ηγετική μορφή της φλοτίλα της Χαμάς και στέλεχος της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στην Ευρώπη – έχει φωτογραφηθεί επανειλημμένα μαζί με τον ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγιε.

Η σύνδεση με τη Χαμάς δεν είναι κρυφή. Είναι φανερότατη!

Σχετικά άρθρα