Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος εξαϋλώθηκε από τους τελευταίους βομβαρδισμούς (βίντεο)

Το Ισλαμικό Κράτος εξαϋλώθηκε από τους τελευταίους βομβαρδισμούς (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Τεράστια πλήγματα υπέστη από τους τελευταίους βομβαρδισμούς στην Κομπάνι το Ισλαμικό Κράτος, καθώς από τις αεροπορικές επιδρομές διαλύθηκε μεγάλο μέρος της πολεμικής μηχανής των τζιχαντιστών.

Σύμφωνα με κουρδικά Μέσα, τα βομβαρδιστικά των ΗΠΑ και των συμμαχικών δυνάμεων πραγματοποίησαν έξι επιδρομές μέσα στο διήμερο 17-19 Νοεμβρίου.

Σε αυτές, ένα μεγάλο μέρος του πυροβολικού που διαθέτει το Ισλαμικό Κράτος, αλλά και σημαντικός αριθμός τζιχαντιστών έγιναν καπνός.

Όπως σημειώνεται στις αναφορές των κουρδικών ειδησεογραφικών Μέσων, πλέον είναι η πρώτη φορά μετά από δύο μήνες αντίστασης και πολιορκίας που στην Κομπάνι ξημέρωσε ένα ήρεμο πρωινό.

Εκτιμάται ότι οι τελευταίοι βομβαρδισμοί εξαϋλωσαν κάθε δύναμη που διέθετε το Ισλαμικό Κράτος στα ανατολικά της Κομπάνι.

Το πρωί της Πέμπτης πάνω από την πόλη στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία πέταξαν αεροσκάφη, πραγματοποιώντας αναγνωριστικές πτήσεις για νέα χτυπήματα.

Σχετικά άρθρα