Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεντβέντεφ: Οι «Ευρωηλίθιοι» παρεμποδίζουν τις ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου

Μεντβέντεφ: Οι «Ευρωηλίθιοι» παρεμποδίζουν τις ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καρτέλ, Καρτέλ Ναρκωτικών, Κολομβία, Μεξικό, Μισθοφόροι, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, Ουκρανία, Ρωσία,

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, κατηγόρησε τους Ευρωπαίους πολιτικούς ότι προσπαθούν να ματαιώσουν τις αμερικανικές πρωτοβουλίες για την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι το Κίεβο έχει φτάσει στο σημείο να στρατολογεί εγκληματίες από διαβόητα καρτέλ ναρκωτικών της Κολομβίας και του Μεξικού για να πολεμήσουν στον πόλεμο.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, γνωστός για τη χρήση προκλητικής γλώσσας, εξαπέλυσε νέες βολές μέσω του καναλιού του στο Telegram.

«Ενώ οι Ευρωηλίθιοι προσπαθούν να εμποδίσουν τις αμερικανικές προσπάθειες για την επίλυση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, το αγωνιώδες καθεστώς της Ουκρανίας πανικοβάλλεται και στρατολογεί τα πιο άθλια αποβράσματα της ανθρωπότητας στο μέτωπο.

»Έχει φτάσει στο επίπεδο των δολοφόνων από τα καρτέλ της Κολομβίας και του Μεξικού, των οποίων τα ονόματα είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο από αναφορές και τηλεοπτικές σειρές για το έγκλημα των ναρκωτικών: “Clan del Golfo”, “Sinaloa”, “Jalisco Nueva Generacion” και άλλα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μεντβέντεφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η εταιρεία «Σεγούρκολ Λτδ.» από το Μεντεγίν της Κολομβίας εμπλέκεται στη στρατολόγηση αυτών των κακοποιών.

Ωστόσο, όπως υποστήριξε, οι μαχητές των καρτέλ αποδεικνύονται ανεπαρκείς στρατιώτες.

«Γι’ αυτό οι στρατιώτες μας τους εξοντώνουν τόσο γρήγορα, που οι μεταφορείς δεν προλαβαίνουν να μαζέψουν τα φέρετρα όλων όσων δεν βρήκαν την ησυχία τους στο υγρό χώμα», πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ, κλείνοντας με ακόμη μία αιχμηρή δήλωση.

Σχετικά άρθρα