Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απειλεί ο Ρούμπιο: Αν το Ιράν προβεί σε αντίποινα θα «είναι το χειρότερο λάθος που έχουν κάνει ποτέ»

Απειλεί ο Ρούμπιο: Αν το Ιράν προβεί σε αντίποινα θα «είναι το χειρότερο λάθος που έχουν κάνει ποτέ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπορικές Επιδρομές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Μάρκο Ρούμπιο, Πυρηνικά Όπλα, Πυρηνική Ενέργεια, Πυρηνικό Εργοστάσιο, Στέιτ Ντιπάρτμεντ,

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, προειδοποίησε την Κυριακή 22/06 το Ιράν να μην προβεί σε αντίποινα στις αμερικανικές επιδρομές εναντίον ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων, λέγοντας ότι μια τέτοια ενέργεια θα ήταν «το χειρότερο λάθος που έχουν κάνει ποτέ».

«Ο κόσμος είναι ασφαλέστερος» μετά τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν, τόνισε ο Ρούμπιο, ο οποίος είναι επίσης σύμβουλος εθνικής ασφάλειας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox News

Υπογράμμισε πως οι ΗΠΑ δεν επιδιώκουν πόλεμο με το Ιράν, τονίζοντας ότι η Ουάσιγκτον είναι έτοιμη για συνομιλίες με την Τεχεράνη.

Παράλληλα είπε ότι η αλλαγή καθεστώτος στο Ιράν δεν είναι στόχος των ΗΠΑ.

Σχετικά άρθρα