Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Μικρά παιδιά παίζουν ανάμεσα σε αποκεφαλισμένους

Ισλαμικό Κράτος: Μικρά παιδιά παίζουν ανάμεσα σε αποκεφαλισμένους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αποκεφαλισμός, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιρ αλ Ζουρ, Ράκα, Τζιχαντιστές,

Φρίκη προκαλεί η φωτογραφία που κάνει το γύρο του twitter μεταξύ τζιχαντιστών από το Ισλαμικό Κράτος, στην οποία τρία παιδιά κοιτούν εμβρόντητα δύο αποκεφαλισμένους άνδρες.

Η σοκαριστική φωτογραφία που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο έχει τραβηχτεί στην Ντέιρ αλ Ζουρ από τζιχαντιστές.

Η Ντέιρ αλ Ζουρ μαζί με τη Ράκα εδώ και περισσότερο από έναν μήνα έχουν γεμίσει αποκεφαλισμένα πτώματα σε όλες τις πλατείες και τα κεντρικά σημεία των πόλεων, με τους τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος να σταυρώνουν τα θύματά τους αφού τους πριονίζουν τα κεφάλια, ώστε να σκορπούν τον τρόμο στους κατοίκους.

Στο πλαίσιο του εκφοβισμού λοιπόν, οι παράφρονες από το Ισλαμικό Κράτος συνεχίζουν να πλημμυρίζουν το διαδίκτυο με τις φρικαλεότητές τους απαθανατισμένες στο φωτογραφικό φακό.

Μία παρόμοια φωτογραφία είχαν αναρτήσει και πριν από έναν μήνα τζιχαντιστές, στην οποία εμφανιζόταν ένας αποκεφαλισμένος Σύρος στρατιώτης του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) και πίσω του μία ντουζίνα μικρά παιδιά να κοιτούν σοκαρισμένα. Δίπλα στο ακέφαλο πτώμα είχε αφεθεί μία ταμπέλα που έγραφε «Ο Τζαμέλ Αχμέντ αλ Καλέντ πήρε αυτό που άξιζε για το έγκλημά του. Πολεμούσε ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος».

Milk Sheikh Image 1.jpg

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με τα οποία εκτιμάται ότι περισσότερα από έξι εκατομμύρια παιδιά έχουν υποστεί ανεπανόρθωτα τραύματα από τα βιώματά τους εξαιτίας του Ισλαμικού Κράτους και χρειάζονται άμεσα βοήθεια.

Σχετικά άρθρα