Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βασίλισσα Ράνια: Πρέπει να καταστρέψουμε το Ισλαμικό Κράτος

Βασίλισσα Ράνια: Πρέπει να καταστρέψουμε το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια, Ιορδανία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Τζιχαντιστές,

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας εξέφρασε την Τρίτη την υποστήριξή της στις αεροπορικές επιδρομές ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, λέγοντας ότι το μέλλον της Μέσης Ανατολής και του Ισλάμ κρέμονται από μια κλωστή”.

“Η σιωπή μας είναι το μεγαλύτερο δώρο” στο Ισλαμικό Κράτος, το οποίο έχει καταλάβει μεγάλες εκτάσεις του Ιράκ και της Συρίας, είπε σε δημοσιογράφους σε μια συνέντευξη Τύπου στο Αμπού Ντάμπι.

“Είμαστε συνένοχοι στην επιτυχία τους”, πρόσθεσε η βασίλισσα, της οποίας το κράτος συμμετέχει στην εκστρατεία ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος μαζί με το Μπαχρέιν, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

“Ο συνασπισμός ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος πρέπει να διευρυνθεί… Είναι αγώνας για το μέλλον της Μέσης Ανατολής και του Ισλάμ”, είπε. “Είναι ένας πόλεμος που πρέπει να κερδίσουμε”.

Αναλυτές έχουν προειδοποιήσει για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η Ιορδανία από τη συμμετοχή της στην εκστρατεία ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, όταν μάλιστα η Ιορδανία έχει να αντιμετωπίσει και τους δικούς της, εγχώριους, εξτρεμιστές, πολλοί από τους οποίους έχουν ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος και πολεμάνε στο Ιράκ και τη Συρία.

Σχετικά άρθρα