Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Τεράστια έκρηξη στην Κομπάνι (βίντεο)

Ισλαμικό Κράτος: Τεράστια έκρηξη στην Κομπάνι (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Βίντεο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Κόμπανι, Κούρδοι, Τζιχαντιστές,

Την ώρα που οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κλιμάκωση των βομβαρδισμών ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, μετά και τον αποκεφαλισμό του Κάσινγκ, μία τεράστια έκρηξη συγκλόνισε την Κομπάνι.

Οι αεροπορικές επιδρομές κλιμακώθηκαν τη Δευτέρα, μία μόλις ημέρα μετά το νέο βίντεο που σκόρπισε τη φρίκη στην παγκόσμια κοινότητα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από τις εντατικοποιημένες αεροπορικές επιδρομές πλήγησαν στόχοι των τζιχαντιστών από το Ισλαμικό Κράτος, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των νεκρών.

Οι πληροφορίες από τα κουρδικά Μέσα αλλά και το twitter Κούρδων μαχητών του YPG και δημοσιογράφων που παραμένουν στην πόλη της Κομπάνι, κάνουν λόγο για τη μεγαλύτερη έκρηξη από την ημέρα που ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί των ΗΠΑ και των συμμαχικών τους δυνάμεων κατά θέσεων των τζιχαντιστών από το Ισλαμικό Κράτος.

Το βίντεο από την έκρηξη που ακολούθησε το βομβαρδισμό κόβει την ανάσα.

Σχετικά άρθρα