Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λαγκάρντ: “Με απειλούσαν μέσω social media”

Λαγκάρντ: “Με απειλούσαν μέσω social media”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Κριστίν Λαγκάρντ, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Χαράλαμπος Αθανασίου,

Για μια ακόμη φορά η Κριστίν Λαγκάρντ επαναλαμβάνει ότι “οι απειλές, για τις οποίες έκανα λόγο αναφέρονται σε διάφορα απειλητικά σχόλια που δημοσιεύονται εδώ και δύο χρόνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”.

Αυτό αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ στην απαντητική της επιστολή στον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, ο οποίος της ζήτησε, τον περασμένο Σεπτέμβριο να του δώσει περισσότερες πληροφορίες για τις καταγγελίες που έκανε, στη διάρκεια συνέντευξής της στους Financial Times, ότι δέχτηκε απειλές κατά της ζωής της, όταν μίλησε για το θέμα της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η κυρία Λαγκάρντ, οι συγκεκριμένες απειλές στάθηκαν αφορμή για να λάβει το ΔΝΤ περισσότερα μέτρα ασφαλείας και από τότε δεν ασχολήθηκε περισσότερο.

Η διευθύντρια του ΔΝΤ στην επιστολή της ευχαριστεί τον υπουργό για το ενδιαφέρον του και βρίσκει την ευκαιρία να εκφράσει την ικανοποίηση της για τις μέχρι τώρα μεταρρυθμίσεις προς αποκατάσταση των δημοσίων οικονομικών της Ελλάδας.

Σχετικά άρθρα