Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι γυναίκες Γιαζίντι εκπαιδεύονται στα όπλα – Ποτέ πια σκλάβες!

Οι γυναίκες Γιαζίντι εκπαιδεύονται στα όπλα – Ποτέ πια σκλάβες!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Γιαζίντι, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές,

Οι Γιαζίντι, οι ηλιολάτρες και πυρολάτρες Κούρδοι, που διατηρούν ζωντανή την αρχαία θρησκεία του έθνους τους, έγιναν παγκοσμίως γνωστοί όταν το Ισλαμικό Κράτος εισέβαλε στις πόλεις και τα χωριά τους, στο βόρειο Ιράκ, αποκεφάλισε χιλιάδες άνδρες και πήρε χιλιάδες γυναίκες αιχμάλωτες για να τις μετατρέψει σε σκλάβες και μάλιστα σε ερωτικές σκλάβες.

Η απίστευτη βαρβαρότητα με την οποία έπεσε το Ισλαμικό Κράτος πάνω στους “άπιστους” και “ειδωλολάτρες” Γιαζίντι ήταν και η αιτία που ανάγκασε τις ΗΠΑ να αρχίσουν αεροπορικές επιδρομές ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος αλλά και αφύπνισε την παγκόσμια κοινότητα για τα όσα συνέβαιναν στη Μέση Ανατολή και τη Μεσοποταμία.

Οι γυναίκες Γιαζίντι, που σύρθηκαν στα σκλαβοπάζαρα και κλείστηκαν σε φυλακές ή στρατόπεδα συγκέντρωσης για να “εκτονώνονται” οι τζιχαντιστές και στη συνέχεια να πωλούνται για μερικά δολάρια, ταρακούνησαν όλη την πολιτισμένη ανθρωπότητα με το διωγμό τους και την αναβίωση του πιο σκοτεινού μεσαίωνα πάνω στα κορμιά τους.

Τώρα, όμως, οι Γιαζίντι περνάνε στην αντεπίθεση. Η εποχή που ήταν άμαχος απροστάτευτος πληθυσμός ανήκει στο παρελθόν. Με την καθοδήγηση εκπαιδευτών του PKK, οι Γιαζίντι και μάλιστα και οι γυναίκες τους, εκπαιδεύονται στα όπλα. Εκπαιδεύονται στον πόλεμο, πάνω στο Ιερό τους Όρος Σιντζάρ.

Οι γυναίκες που οι τζιχαντιστές λιγουρεύονταν να πιάσουν σκλάβες και να τις μεταχειριστούν όπως επιθυμούσαν, τώρα είναι ντυμένες στο χακί και κρατάνε ντουφέκι. Όχι μόνο για να μπορέσουν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους από τις ορδές των βαρβάρων, αλλά και για να πολεμήσουν μαζί με όλο το κουρδικό έθνος για την πολυπόθητη ελευθερία τους.

Δείτε εικόνες που αναρτήθηκαν στο Twitter από την εκπαίδευση των γυναικών Γιαζίντι στα όπλα:

yazidi-1

yazidi-2

yazidi-3

Σχετικά άρθρα