Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ισραηλινοί σκότωσαν τρεις Τούρκους στα σύνορα με τον Λίβανο

Οι Ισραηλινοί σκότωσαν τρεις Τούρκους στα σύνορα με τον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης 29/01/25 ότι τρεις Τούρκοι υπήκοοι, αγνώστων στοιχείων, σκοτώθηκαν σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή.

Σύμφωνα με το Reuters, το περιστατικό συνέβη ενώ οι Τούρκοι επιχειρούσαν να περάσουν παράνομα από τον Λίβανο στο Ισραήλ.

Το υπουργείο δεν διευκρίνισε την ώρα ή την τοποθεσία της αεροπορικής επιδρομής που προκάλεσε τον θάνατο των τριών Τούρκων.

«Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο αυτή την παράνομη επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο των πολιτών μας», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Πρόσθεσε επίσης ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες για τον επαναπατρισμό των σορών τους στην Τουρκία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ένα σενάριο διαμελισμού της Τουρκίας – Οι Τούρκοι της Τουρκίας μίγμα πληθυσμών – Τι αποκαλύπτει το DNA των Τούρκων

Το Ιράν δοκιμάζει τον Τραμπ, καθώς στρατηγός του θεοκρατικού καθεστώτος δηλώνει ότι θα εξαφανίσει το Ισραήλ από τον χάρτη

Ποιοι σκότωσαν τον Άριελ και τον Κφίρ Μπίμπας; – Τι είναι «γνωστό»

Τα μωρά των Μπίμπας δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ – Οι τζιχαντιστές της Χαμάς τους σκότωσαν «με τα γυμνά τους χέρια»

Άνταμ Μπέλερ: «Η Χαμάς πρέπει να απελευθερώσει όλους τους ομήρους, αλλιώς θα αντιμετωπίσει ολοκληρωτική εξόντωση»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr