Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Θα σας κανονίσει η Χαμάς και το Ισλαμικό Κράτος» απειλούσε 17χρονος

«Θα σας κανονίσει η Χαμάς και το Ισλαμικό Κράτος» απειλούσε 17χρονος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιεροσόλυμα (Ιερουσαλήμ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Τζιχαντιστές, Χαμάς,

Η συνοριακή αστυνομία του Ισραήλ προσήγαγε το βράδυ της Τρίτης έναν 17χρονο Παλαιστίνιο, στην Παλιά Πόλη των Ιεροσολύμων, επειδή έφερε παρανόμως ένα μαχαίρι.

Ο νεαρός ανακρίθηκε από την αστυνομία, αν και ο ίδιος προτιμούσε να εκτοξεύει απειλές, όπως “το Ισλαμικό Κράτος και η Χαμάς θα σας κανονίσουν”.

Νωρίτερα την Τρίτη μια βόμβα μολότοφ ρίχτηκε πάνω σε αυτοκίνητο που έφευγε από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο. Από αυτή την επίθεση δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί.

Ωστόσο, η επίθεση δεν πρέπει να θεωρείται άσχετη με διαμαρτυρία που εκδηλώθηκε στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο, κατά τη διάρκεια της οποίας Άραβες που καλούσαν για την “απελευθέρωση της Παλαιστίνης” συγκρούστηκαν με αστυνομικούς και δυνάμεις ασφαλείας. Μια αντισυγκέντρωση στο Πανεπιστήμιο στήθηκε από εθνικιστές φοιτητές, που απαιτούσαν να σταματήσει ο κύκλος του αίματος στην πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Σχετικά άρθρα