Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την Παρασκευή οι Anonymous (;) επιτίθενται στο Ισραήλ

Την Παρασκευή οι Anonymous (;) επιτίθενται στο Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Anonymous, Διαδίκτυο, Ισραήλ, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τέμενος Αλ Ακσά, Χάκερς, Χαμάς,

Χάκερς οι οποίοι ισχυρίζονται ότι συνδέονται με τους Anonymous κήρυξαν την Παρασκευή ως “ημέρα επίθεσης” εναντίον των ισραηλινών σάιτ. Μια ανάρτηση σε μια ιστοσελίδα που ανήκει στο προσκείμενο στη Χαμάς “Παλαιστινιακό Κέντρο Πληροφοριών” έγραψε ότι στις 14 Νοεμβρίου ξεκινά ένας νέος γύρος κυβερνοπολέμου εναντίον του Ισραήλ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν παλαιστινιακές και αραβικές ιστοσελίδες, η επίθεση θα είναι η απάντηση των Anonymous για τις συνεχιζόμενες επιθέσεις στο Τέμενος Αλ Ακσά στα Ιεροσόλυμα και γι αυτό “εμείς και άλλες ομάδες αποφασίσαμε να επιτεθούμε στα κυβερνητικά σάιτ, στα τραπεζικά και σε όλους τους ισραηλινούς χρήστες του διαδικτύου”.

Οι χάκερς επίσης υποσχέθηκαν να επιτεθούν στο σάιτ του στρατού. Οι επιθέσεις, λέει η συγκεκριμένη ομάδα χακτιβιστών, που ισχυρίζονται ότι συνδέονται με τους Anonymous, “είναι να τιμωρήσουμε το Ισραήλ επειδή κρατά τους Άραβες πιστούς μακριά από το τζαμί τους”.

Χάκερς που ισχυρίζονταν ότι είναι οι Anonymous είχαν επιτεθεί και παλαιότερα στο Ισραήλ, αλλά εκτός από μερικά σάιτ που δεν είχαν τις σωστές διαδικτυακές άμυνες, είχαν αποτύχει να ρίξουν το διαδίκτυο στο Ισραήλ, λένε αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας του Ισραήλ.

Σχετικά άρθρα