Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αιχμαλώτιζε έφηβες νταντάδες, τις βίαζε και τραβούσε βίντεο

Αιχμαλώτιζε έφηβες νταντάδες, τις βίαζε και τραβούσε βίντεο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Βιασμός, Ερωτική Σκλάβα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κακοποίηση Ανηλίκου, Μίσιγκαν, Παράνομη Βιντεοσκόπηση, Σεξουαλική Κακοποίηση,

Ένας άνδρας θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, καθώς ψάρευε έφηβες νταντάδες, τις αιχμαλώτιζε και τις βίαζε, ενώ βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του διατηρώντας αρχείο.

Μάλιστα, είχε στόχο να φτιάξει χαρέμι με ανήλικες σκλάβες του σεξ.

Δράστης είναι ο 32χρονος Άρισνάιτ Γουίνφρι (Arisknight Winfree) από το East Lansing του Μίσιγκαν, που κρίθηκε ένοχος πρόσφατα για σειρά εγκλημάτων που διέπραξε το 2022, έγραψε η ιστοσελίδα toofab.com.

Χρησιμοποιώντας σελίδα στο διαδίκτυο για εύρεση εργασίας, έψαχνε ανήλικες ή οριακά ενήλικες γυναίκες με πρόσχημα ότι αναζητούσε νταντά που θα έκανε και οικιακές εργασίες.

Παραθέτοντας ψεύτικα στοιχεία, υποστήριζε πως μεγάλωνε την ανιψιά του και ότι έλειπε συνεχώς για επαγγελματικούς λόγους, ενώ έδινε δελεαστικό μισθό.

Η δράση του αποκαλύφθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2022, όταν προσέλαβε την 18χρονη A.S. -δεν αποκαλύπτεται το όνομα για την ασφάλεια της- για να προσέξει την 7χρονη ανιψιά του.

Η κοπέλα μόλις έφτασε σπίτι, είδε τα παράθυρα καλυμμένα με χαρτόνια, παντού όπλα, μαχαίρια και σεξουαλικά σύνεργα, ενώ πουθενά δεν υπήρχαν παιδικά παιχνίδια.

Αμέσως, κάλεσε τους γονείς της, οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν μετά από λίγο και είδαν σαστισμένη την κοπέλα να τρίβει την πλάτη του 32χρονου μετά από αίτημα του.

Αμέσως, τού πέρασαν χειροπέδες και τη συνόδευσαν σπίτι της, ενώ ξεκίνησαν να ψάχνουν τα πράγματά του και τότε αποκαλύφθηκε η πραγματική ιστορία.

«Έπρεπε να την σκοτώσω, έκανα μ…»

Λίγες μέρες πριν την επίσκεψη της A.S., μια νεαρή Ιταλίδα είχε πάει να εργαστεί σπίτι του Άρισνάιτ Γουίνφρι, ώστε να πάρει βίζα για να μείνει στις ΗΠΑ.

Ο άνδρας τότε της πέρασε φίμωτρο, την έδεσε με αλυσίδα χειροπόδαρα και τη βίαζε για τουλάχιστον δύο μέρες.

«Πες ότι σου αρέσει, θέλω να ακούσω να το λες», είπε στο δεμένο θύμα του και ταυτόχρονα τραβούσε βίντεο, έχοντας σκηνοθετήσει κατάλληλα τον χώρο.

Όταν, ο 32χρονος τελείωσε μαζί της, την άφησε ελεύθερη και τη συνόδευσε μέχρι το αεροδρόμιο για να επιστρέψει στην Ιταλία, ενώ την προειδοποίησε να μη μιλήσει.

Η κοπέλα επιστρέφοντας στην πατρίδα της, επισκέφθηκε γιατρό που κατέγραψε τον βιασμό, ωστόσο αδυνατούσε να προχωρήσει άμεσα τις νομικές διαδικασίες σε βάρος του απαγωγέα της.

Οι αστυνομικοί ερευνώντας το κινητό του Άρισνάιτ Γουίνφρι, βρήκαν συνομιλία με φίλο του, όπου έγραφε πως «έπρεπε να τη σκοτώσω, έκανα μ… Θα έβρισκα πως να ξεφορτωθώ το πτώμα, τώρα φοβάμαι μην μιλήσει και με πιάσουν».

«Δεν θα είναι χοντρές ρε»

Επίσης, η Αστυνομία βρήκε ακόμα δύο θύματα του 32χρονου, δύο ανήλικες ηλικίας 15 και 16 ετών.

Ο δράστης ζητούσε να του στείλουν γυμνές φωτογραφίες και είχε βιάσει τις δύο κοπέλες με βάναυσο τρόπο, ενώ είχε βιντεοσκοπήσει και το γεγονός.

Σε συνομιλία που είχε με ένα φίλο του, έγραφε πως ήθελε να στρατολογήσει ανήλικα κορίτσια για να φτιάξει χαρέμι με ανήλικες σκλάβες του σεξ.

Μάλιστα, σκόπευε να χρησιμοποιήσει για αυτό τον σκοπό τα δύο ανήλικα θύματά του.

«Ξέρω τι σου λέω, δεν θα είναι χοντρές ρε, θα βρω τις κατάλληλες», έγραφε σε ένα από τα μηνύματά του.

Ο εισαγγελέας Μαρκ Τότεν (Mark Totten) που χειρίστηκε την υπόθεση, τόνισε μετά την καταδίκη του Άρισνάιτ Γουίνφρι, ότι «ο άνδρας αποτελούσε κίνδυνο για όλο τον κόσμο.

»Το γραφείο μου θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αναζητήσει και να διώξει δράστες όπως αυτός, οι οποίοι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να εκμεταλλευτούν άλλους.

»Σε όλους όσους χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, ζητώ να είστε σε επαγρύπνηση:

»Ποτέ δεν ξέρετε με βεβαιότητα ποιος βρίσκεται στην άλλη πλευρά της οθόνης».

Σχετικά άρθρα