Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

39χρονη έκανε «τρίο» με δύο 15χρονους επειδή είχε προβλήματα στον γάμο της

39χρονη έκανε «τρίο» με δύο 15χρονους επειδή είχε προβλήματα στον γάμο της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Βίντεο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μινεσότα, Όργιο, Σεξουαλική Κακοποίηση,

Μια 39χρονη γυναίκα που κακοποίησε σεξουαλικά δύο αγόρια 15 ετών μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου υποστήριξε ότι προέβη σε αυτή την πράξη επειδή είχε προβλήματα στον γάμο της.

Η μητέρα δύο παιδιών από τη Μινεσότα παραδέχτηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά τους δύο 15χρονους παίκτες χόκεϊ που γνώρισε σε ένα τζακούζι ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια διακοπών που έκανε με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Νew York Post, η 39χρονη Άλιστον Σάρντιν ομολόγησε την Παρασκευή την ενοχή της για εγκληματική σεξουαλική συμπεριφορά τρίτου βαθμού.

Η 39χρονη βρισκόταν σε ένα ξενοδοχείο με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά της στις 14 Ιανουαρίου του 2024, όταν εντόπισε τους δύο έφηβους αθλητές, οι οποίοι ταξίδευαν από το Κολοράντο με την ομάδα τους, και άρχισε συζήτηση μαζί τους, σύμφωνα με την καταγγελία που περιήλθε στην κατοχή του «Law & Crime».

Ο Σαρντίν αντάλλαξε στοιχεία επικοινωνίας με τα θύματα και αργότερα έστειλε μήνυμα σε ένα από αυτά για να δει αν θα μπορούσε να πάει στο δωμάτιό του, αφού τσακώθηκε με τον σύζυγό της.

Φέρεται να είπε στα αγόρια ότι θα μπορούσαν να είναι παιδιά της, αλλά στη συνέχεια τα πίεσε σε σεξουαλικές πράξεις μαζί της, ενώ ένα τρίτο αγόρι παρακολουθούσε, σύμφωνα με την καταγγελία.

Μόλις τα αγόρια επέστρεψαν στο σπίτι, εκείνη προσέγγισε και τα δύο.

Ζήτησε από το ένα να μην το πει στις Αρχές και ζήτησε συγγνώμη από το άλλο αγόρι που πήγε στο δωμάτιό τους.

Η Σαρντίν ομολόγησε ότι συνάντησε τρία αγόρια σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και είχε σεξουαλική επαφή με δύο από αυτά.

Σε αντάλλαγμα για την ομολογία ενοχής της, μια άλλη ποινική κατηγορία απορρίφθηκε και οι εισαγγελείς συμφώνησαν σε ποινή φυλάκισης που δεν υπερβαίνει τους οκτώ μήνες, ανέφερε η «Star Tribune».

Η καταδίκη της έχει οριστεί για τις 10 Ιανουαρίου 2025, σύμφωνα με το «CBS News Minnesota».

Σχετικά άρθρα