Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο φοβισμένος συνωμοσιολόγος Ερντογάν «ξορκίζει» τον διαμελισμό της Τουρκίας κηρύττοντας μίσος και τζιχάντ κατά του Ισραήλ

Ο φοβισμένος συνωμοσιολόγος Ερντογάν «ξορκίζει» τον διαμελισμό της Τουρκίας κηρύττοντας μίσος και τζιχάντ κατά του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισραήλ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

O Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, μιλώντας στην τουρκική Εθνοσυνέλευση για την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου, εξαπέλυσε υστερική επίθεση στο Ισραήλ, το οποίο αποκάλεσε «ορδή», ενώ, ως γνωστόν, η μοναδική τεκμηριωμένη ιστορικά ορδή μιγάδων και επήλυδων στην περιοχή είναι οι αυτοπροσδιοριζόμενοι «Τούρκοι» της Τουρκικής Δημοκρατίας της Μικράς Ασίας.

Ο ποντιακής ή λαζικής καταγωγής Ερντογάν με γυναίκα αραβικής καταγωγής, η Εμινέ είναι Αράβισσα, ωστόσο αμφότεροι παριστάνουν τους «Τούρκους», αυτοί οι μιγάδες είναι οι γείτονές μας, ένα συνονθύλευμα λαών της Μικράς Ασίας και της Μέσης Ανατολής που λόγω της νεο-τουρκικής πολιτικής του Κεμάλ έγιναν «Τούρκοι», αλλά στην πραγματικότητα παραμένουν θρησκόληπτοι και θεοκάπηλοι θεομπαίχτες νεο-οθωμανοί.

Οι Οθωμανοί είναι η τεκμηριωμένη ιστορικά ορδή και παραμένουν ορδή.

Αυτός λοιπόν ο αρχηγός ορδής, ο ισλαμιστής Ερντογάν, κατηγόρησε το Ισραήλ ότι «δρα με την αυταπάτη της “Γης της Επαγγελίας”» και ότι «μετά την
Παλαιστίνη και το Λίβανο θα βάλει στο στόχαστρο και την πατρίδα μας».

Ο πανικοβλημένος και «ψεκασμένος» Ερντογάν, επιρρεπής στις θεωρίες συνωμοσίας, μάλλον «διαβάζει», ή του την διαβάζουν, την «Κοιλάδα των Ρόδων», όπου εκεί πράγματι αναφέρεται ως πρόβλεψη μελλοντική ότι Ελλάδα και Ισραήλ ως σύμμαχοι θα κατακτήσουν τη Μικρά Ασία και τη Συρία [διαβάστε εδώ].

«Η κατοχή, η τρομοκρατία και η επιθετικότητα βρίσκονται ακριβώς δίπλα μας», είπε ο πανικόβλητος νεο-οθωμανός συνωμοσιολόγος.

«Απέναντί μας δεν έχουμε ένα κράτος που δεσμεύεται από τον νόμο αλλά μια δολοφονική ορδή που τρέφεται με αίμα και ευδοκιμεί με την κατοχή».

Η παραπάνω φράση ταιριάζει μάλλον στους «Τούρκους» παρά στους Ισραηλινούς.

«Η ισραηλινή επιθετικότητα συμπεριλαμβάνει και την Τουρκία», διαβεβαίωσε και συνέχισε;

«Για την πατρίδα μας, το έθνος μας και την ανεξαρτησία μας, θα σταθούμε απέναντι σε αυτή την κρατική τρομοκρατία με κάθε μέσο που διαθέτουμε.

»Προειδοποιώ πολύ ανοιχτά το Ισραήλ, οι συνέπειες της χερσαίας επιχείρησής του στο Λίβανο δεν θα μοιάζουν με τις προηγούμενες καταλήψεις εδαφών που έκανε.

»Τη στιγμή που το παγκόσμιο σύστημα κλονίζεται συθέμελα, το Κοινοβούλιο μας θα καθοδηγήσει τόσο τη χώρα μας όσο και ολόκληρη τη γεωγραφία μας με αξιοπρέπεια, κοινή λογική και συναίνεση».

Ο ψυχασθενής και χαμηλής καταγωγής αμόρφωτος Ερντογάν επικαλέστηκε εξωφρενικά την κοινή λογική, που αγνοεί ακόμα και τη σημασία της, διότι η κοινή λογική δεν «κατοικεί» στα μυαλά των μανιακών θεοψεκασμένων προληπτικών.

Αλλά μάλλον προανήγγειλε ότι η Τουρκία θα επιδιώξει να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην περιοχή. Ας το τολμήσει για να επισπεύσει τον διαμελισμό της.

Σχετικά άρθρα