Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πληροφορίες: Το Ιράν ετοιμάζεται να πλήξει τη Μοσάντ με πυραύλους και ντρόουν

Πληροφορίες: Το Ιράν ετοιμάζεται να πλήξει τη Μοσάντ με πυραύλους και ντρόουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφημερίδα New York Times, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Ισραήλ, Ιώβ Γκάλαντ, Μοσάντ, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών,

Το Ιράν ετοιμάζεται να εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στο Ισραήλ με βαλλιστικούς πυραύλους και ίσως ντρόουν και κρουζ με στόχους τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ισραήλ.

💣 Δημοσίευμα New York Times: Σχεδιάστηκε ιρανική επίθεση εναντίον τριών βάσεων της Πολεμικής Αεροπορίας και του Αρχηγείου Πληροφοριών βόρεια του Τελ Αβίβ.

💣 Η ιρανική επίθεση αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες 12 ώρες.

💣 Οι εκτιμήσεις του Ισραήλ και των ΗΠΑ υποδηλώνουν ότι η επίθεση μπορεί να είναι παρόμοια ή μεγαλύτερη σε έκταση από εκείνη του περασμένου Απρίλιου.

💣 Τρεις ισραηλινές στρατιωτικές αεροπορικές βάσεις θα αποτελέσουν στόχο, μαζί με ένα αρχηγείο πληροφοριών (Μοσάντ και Μονάδα 8200) που βρίσκεται κοντά στην Χερζλίγια, βόρεια του Τελ Αβίβ.

💣 Η μονάδα πληροφοριών εκκενώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 1/10.

💣 Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι πιστεύουν ότι η επίθεση θα περιλαμβάνει πιθανώς βαλλιστικούς πυραύλους, ενώ πιθανά είναι και τα drones και οι πύραυλοι κρουζ.

💣 Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Ιώβ Γκάλαντ διενεργεί αξιολόγηση της κατάστασης με τον αρχηγό του επιτελείου των IDF και ανώτερους αξιωματούχους.

Σχετικά άρθρα